Лайм

Домашній кролик показав чудеса акробатики – люди не знали, що пухнасті можуть стрибати так високо

Наггет похвалився своїм умінням

Домашні тварини – це істоти, які готові постійно дивувати своїх господарів. І поки одне цуценя демонструє чудеса у сфері акторської майстерності, інший представник сімейства зайцевих відзначився акробатичними здібностями.

В мережі з'явилося відео, в якому домашній кролик Наггет зумів одним швидким рухом застрибнути на стіл. Власниця талановитого улюбленця ввімкнула камеру за кілька секунд до епічного стрибка. Спочатку кролик "налаштовується" 1-2 секунди, потім за одну мить опиняється у потрібному місці. Його величному спокою в цей момент можна лише позаздрити.

Фото: Youtube

"Знайомтеся, це наш чотирирічний домашній кролик Наггет. Він завжди створює навколо себе хаос. Але зараз він досягнув нових висот пустощів - навчився стрибати на наш туалетний столик. Одного разу він уже намагався це зробити, але на нього чекала поразка. А цього разу йому вдалося. Це його нове улюблене заняття, в якому, на жаль, немає нічого безпечного! - йдеться у підписі до забавного ролика.

Інтернет-користувачі не змогли не прокоментувати комічну ситуацію. Вони здивувалися тому, наскільки високо, виявляється, можуть стрибати кролики. Також люди назвали стрибок тварини "витонченим і тихим". "Я не знав, що кролики можуть стрибати так високо", "Він зарядився для стрибка!", "Посадка пройшла просто чудово", "Набагато витонченіше кішки", "Його приземлення на стіл нагадало мені батут", "Це був тихий стрибок" , "Ну що за стрибок?", - висловилися користувачі про стрибок Наггета.

  • Золотистому ретриверу не сподобався його портрет. Реакція пухнастого критика була несподіваною і розсмішила мережу.
  • Крихітний чихуахуа не захотів віддавати улюблений йогурт. У забавному відео цуценя показало, що не готове ділитися ласощами навіть із господарями.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підпишіться на канал theLime і дізнайтеся більше про них.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео