Лайм

Голуб підійшов до кішки і вклонився їй, як своїй королеві - галантний птах здивував мережу

Незвичайна поведінка тварин потрапила на відео

Коли тварини різних видів із дитинства живуть разом, між ними зав'язуються по-справжньому унікальні стосунки. Поки одне артистичне щеня тільки вчиться дружити з котом, домашній голуб знайшов підхід до своєї королеви-кошки.

У мережі стало вірусним відео, на якому кішка з гордим виглядом лежить на дивані, а голуб шанобливо їй кланяється. Птах робить 6 поклонів, коли пухнаста владика нарешті звертає увагу на свого вірнопідданого.

Власниця тварин розповіла, що голуба звуть Топі, а кішку – Хуба.

"Топі напевно думає, що він кіт, або що Хуба - велика голубка. Топі молодший за Хубу і народився в нашому будинку, тому вони виросли разом", - розповіла вона Viral Hog.

Користувачі мережі залишилися у захваті від побаченого і засипали смішне відео з тваринами жартівливими коментарями: "Голуб: "Дякую, дякую, що не з'їли мене!" Кішка: "Почекай-но". "Він схилив коліно перед своєю Королевою".

Деякі відзначили, що самці голубів у період розмноження кланяються самкам, голосно ляскають крилами і всіляко привертають до себе увагу. "Він намагається залицятися до кішки", - пишуть знавці поведінки тварин. - "Вони всі роблять це, це свого роду шлюбний ритуал".

  • Домашній кролик показав дива акробатики, і люди не знали, що пухнасті можуть стрибати так високо. Наггет похвалився своїм умінням.
  • Крихітний чихуахуа не захотів віддавати улюблений йогурт. У кумедному відео цуценя показало, що не готове ділитися ласощами навіть із господарями.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео