Лайм

Слоненя змусило машину від'їхати назад – такого сміливого малюка в мережі ще не бачили

Люди зняли на відео унікальний момент

Тварини готові проявити всю свою сміливість у ті моменти, коли це вимагається. Наприклад, нещодавно крихітний чихуахуа не захотів ділитися своїм йогуртом і не побоявся продемонструвати це господареві. Герой наступного ролика теж зумів показати свою безстрашність.

У мережу виклали відео, в якому слоненя перекрило проїжджу частину дороги і стало спокійно по ній прогулюватися. Комічна ситуація сталася у національному парку Крюгера у Південній Африці.

Фото: Youtube

Ролик триває трохи більше хвилини, і цього часу буде достатньо, щоб ви змогли підняти собі настрій. Так, слоненя вийшло на дорогу, а коли зустрічний автомобіль почав рух, сміливий малюк вирішив іти в наступ. Тварина повільним кроком почала насуватись на машину, через що водій змушений був здати назад і зупинитися. За всім цим спостерігала ще одна родина, яка їхала позаду та зняла унікальний момент на відео.

"Ми весело проводили час у національному парку Крюгера в Південній Африці, і в якийсь момент зустрілися з цією групою слонів. Одна машина встигла проїхати. Автомобіль перед нами теж хотів проскочити, але це виявилося не так просто. Я дістав свій телефон і почав записувати відео. Коли машина рушила вперед, слоненя вирішило, що вона повинна поїхати назад.Так воно і зробило. Сміх моїх дітей в став додатковим бонусом. Слоненя хотіло довести свою точку зору, і я такий щасливий, що мої діти змогли спостерігати за цим", - поділився своїми враженнями автор ролика.

Людям сподобався головний герой відео, вони назвали слоненя "найсміливішим і найсильнішим": "Це милий малюк думає, що він найсильніший. Тим часом мама стоїть на задньому плані, ігноруючи його", "Це дуже смішно", "Він просто втомився від цього руху!", "Це щось неймовірне".

Національний парк Крюгера – найстаріший національний парк ПАР. Розташований на півдні Африки (північний схід ПАР) і є частиною біосферного резервату Крюгер-ту-Кеньйонс (територія, де природні багатства – тварини та рослини – знаходяться під особливою охороною уряду). Парк назвали на честь президента Пауля Крюгера.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підпишіться на канал theLime і дізнайтеся більше про них.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео