Лайм

Кролик не вліз у дверцята для тварин і проломив собі прохід - просто хтось надто багато їсть

Малюкові доведеться сісти на дієту

Деякі домашні тварини примудряються пролізти крізь вузькі щілини, а деякі застряють навіть у тих місцях, які створені спеціально для них. Герой наступного відео намагався зайти додому через спеціальний отвір у двері, але без пригод не обійшлося.

У мережі завірусилося відео, як вгодований кролик намагається протиснути свій пухкий зад у невеликий отвір, але виламує стулку. Пухляша звуть Нельсон і йому лише 8 місяців. Просто малюк дуже любить поїсти, і господарям варто задуматися про більшу лазу.

Цей милий ролик змусив усміхнутися тисячі користувачів, і вони подякували авторам, що поділилися з ними цим курйозним моментом.

"Цей кролик такий чарівно милий. Він не товстий, він просто пухнастий. Спасибі, що поділилися з нами цією милою мордочкою", "Наймиліший гризун", "Бідолага, він такий товстий, але такий красивий", "Це так по-дитячому", "Великий кролик, але такий милий", - пишуть коментатори під відео.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео