Лайм

Шпіц Сніжок підкорив мережу своєю мімішністю - тільки погляньте на цю пухнасту грудку

Ніхто не зможе встояти перед цим милим цуценям

Собаки породи померанський шпіц завжди викликають розчулення та посмішки оточуючих. Песик Шеві підкорив людей своєю здатністю широко посміхатися, а цей малюк став інтернет-зіркою завдяки своїй милій зовнішності та мініатюрному розміру.

Як пише Daily Mail, крихітний помпон на прізвисько Сніжок належить Йохану Кіму з Південної Кореї. Коли кореєць заводив цуценя, він навіть уявити не міг, що його улюбленець буде таким популярним. Біла грудочка здатна зворушити будь-кого і розтопити навіть найхолодніше серце.

Фото: @miniteacuppuppy_official/Splitp

За словами господаря, Сніжок дуже грайливий і любить бути у центрі уваги. І хоча спочатку він може здатися сором'язливим хлопчиком, через якийсь час починає проявлятися його бешкетний характер.

Фото: @miniteacuppuppy_official/Splitpics UK

Крім своєї мімішної зовнішності, померанці вважаються вірними товаришами, які завжди готові захистити свого власника. Ця порода стане ідеальним вибором для тих, хто шукає для своєї сім'ї маленьку собачку, яка зможе стати вірним другом.

Фото: @miniteacuppuppy_official/Splitpics UK

Фото: @miniteacuppuppy_official/Splitpics UK

Фото: @miniteacuppuppy_official/Splitpics UK

Фото: @miniteacuppuppy_official/Splitpics UK

Фото: @miniteacuppuppy_official/Splitpics UK

  • Цей цуцик не перший, хто став інтернет-зіркою. Голодний шпіц прославився в мережі завдяки своєму протесту проти дієти, на яку його вирішила посадити господарка.
  • Дивіться також на theLime, як цуценя померанського шпіца пролізло в неймовірно вузьку щілину між тумбою і стіною, і змусило добре посміятися не тільки господарів, але й користувачів мережі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео