Лайм

Папуга навчився співати мелодію айфона – його здатність імітувати звуки вражає

Цей улюбленець здивує кожного

Стати зірками в мережі можуть не лише домашні кішки та собаки, птахи теж не стоять осторонь та демонструють свої вміння. Наприклад, поки ворон підкорює інтернет тим, що вивчив 30 команд, інший пернатий відзначився ідеальним музичним слухом.

Канал Viral Hog опублікував відео, в якому папуга зміг повторити відому мелодію iPhone. Господарі унікальної пташки записали цей момент на камеру та вирішили показати його всьому світу. "Наш папуга Гуччі виконав рінгтон iPhone 12 січня 2022 року. Ми живемо в Бангалорі, штат Карнатака, Індія", - йдеться у підписі до забавного ролика.

Фото: Youtube

Можна побачити, що папуга виконав пісню без жодної паузи – йому це вдалося легко. Схоже, що й сам птах отримує чимало задоволення від свого уміння. Користувачі мережі були в захваті від побаченого і почутого, тому в коментарях під відео вони залишають величезну кількість компліментів для пернатого улюбленця. Люди називають птаха дуже талановитим і заявляють, що хотіли б і собі телефон із такою незвичайною мелодією. Деякі навіть зазначили, що ця версія пісні iPhone пташиною мовою звучить краще, ніж оригінал.

"Мені це подобається більше, ніж оригінал", "Якщо він вивчить мелодію будильника, це буде справжня знахідка для власників", "Просто вражаюче, як це маленьке створіння може так імітувати звуки", "Це неймовірно крутий та талановитий птах", "Я хочу телефон саме з такою мелодією на дзвінку", "Говорячи сумними словами Пола Маккартні: "Я не вірю, що це можливо!", "Можна подумати, що це був запис, настільки він гарний!", "Дивовижно гарна пташка!" , "Це круто! Що за чудовий птах?!" – написали вражені користувачі мережі.

Папуги приваблюють людей своїм умінням розмовляти, хоча не всі представники виду вміють це робити. Існує понад 600 різновидів птахів, і серед них найздібнішим "балакуном" вважається африканський сірий папуга.

Жако (сірий папуга) Фото: Wikipedia

Люди вже давно намагаються розгадати, як папуги розмовляють. Адже якщо вони вміють це робити, то можуть мислити. Але виявляється, що вміння папуг вимовляти слова ніяк не пов'язане з їх розумовими здібностями. Вони просто відтворюють те, що чують або що їх навчають люди. У дикій природі папуги "говорять" своєю мовою, як і всі інші птахи. А коли вони потрапляють в будинок, то швидко привчаються говорити кілька слів і навіть цілі речення.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео