Лайм

Кінь смішно зізнався, що влаштував безлад у стайні - це найчесніша тварина

Кумедний ролик розтопить серце кожного

Тварини - чесні істоти, які готові зізнатися господарям у скоєнні дрібних витівок. І поки один улюбленець чесно демонструє, що поки не готовий ділитися своїм йогуртом, Бентлі відзначився занадто активною поведінкою.

Канал Viral Hog опублікував відео, в якому кінь влаштував справжній безлад у стайні, але вирішив чесно у всьому зізнатися. "Бентлі стало нудно, і він влаштував повний хаос у стайні. Мене дуже веселить, як він ніяково реагує і зізнається, киваючи головою. Сміливий характер робить його моїм фаворитом серед інших коней!" - написала авторка кумедного ролика.

Фото: Youtube

Можна побачити, як власниця питає тварину про безлад, що коїться в стайні. На що Бентлі лише винувато киває головою та розуміє, що зробив щось не зовсім правильно. Користувачі мережі не змогли залишитись байдужими. Вони пишуть, що такого чесного улюбленця треба ще пошукати. Проте глядачів засмутив надто сумний погляд Бентлі, тому деякі з них виявили бажання пожаліти та обійняти тварину.

"Це найчесніший кінь, якого я коли-небудь бачив", "Це занадто мило, що він винен і визнав це з таким сумним обличчям", "Він сказав: так, мамо, я це зробив. З сумним виразом обличчя", "Неймовірний кінь!", "Це так мило! Хто б міг подумати, що кінь може бути таким чарівним?", "Так мило… Принаймні, він не брехав. Мораль історії така: Бентлі ніколи не бреше", "Хочеться його обійняти", - висловилися з цього приводу люди.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео