Лайм

Кмітливий кіт відчинив великі двері, поки пес прохолоджувався в стороні: кумедне відео

Такій завзятості варто ще повчитися

Якщо вже домашньому улюбленцю щось заманеться, він зробить усе можливе, щоб досягти бажаного. Наприклад, кінь влаштував безлад у стайні, після чого смішно зізнався в цьому. Герой наступного ролика теж демонструє, що якщо докласти максимум зусиль, все обов'язково вийде.

Канал Viral Hog виклав у мережу відео, в якому розумний кіт зміг самостійно відчинити великі двері в будинку. Можна побачити, як пухнаста тварина починає старанно "боротися" з непереборною перешкодою. Улюбленець б'є лапою по скляних дверях і намагається будь-яким способом потрапити всередину приміщення. Йому вдається домогтися бажаного після кількох старанних спроб.

Фото: Youtube

Весь цей час за котом спостерігає ще один член сім'ї - породистий пес. Однак він вирішує не турбувати себе зайвими діями, і просто дивиться на все зі сторони. Коли кіт заходить у будинок, собака біжить за ним.

Люди не залишилися байдужими до домашніх улюбленців і прокоментували смішний ролик. Одні похвалили кота за його цілеспрямованість та кмітливість. Інші обурилися, що пес так спокійно стояв осторонь і не захотів допомогти своєму пухнастому другу.

"Собака знає, що кішка розумна, і терпляче чекає", "Які вони обидва милі", "Кіт: бачиш? Я ж сказав тобі, що я можу це зробити. Собака: я тобі вірю, добрий сер", "Мій кіт теж відкрив розсувні двері, коли я залишив їх відчиненими", "Я весь час думаю про собаку, що стоїть на задньому плані. Вона просто дозволила кішці зробити всю роботу", "Який розумний і сильний кіт!", "Я не знаю, чи то собака занадто дурна, щоб відкрити двері, чи вона придумала, як розкрити котячий талант", "Собака думає: продовжуй, продовжуй, у тебе вийде, це спрацює", - висловилися з цього приводу користувачі мережі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео