Лайм

Перський кіт з рідкісною мутацією став зіркою мережі - він схожий на кудлату м'яку іграшку

Етхоум має дуже довгу та густу шерсть

Незвичайні тварини швидко набувають популярності в інтернеті. Раніше ми писали про крихітне щеня на прізвисько Сніжок, який зачарував усіх своєю круглою стрижкою, а тепер розповімо про перського кота на ім'я Етхоум.

Фото: https://www.instagram.com/atchoumthecat/

У Instagram за кошлатою зіркою стежить понад 500 тисяч людей, він має свій сайт, фан-базу і навіть магазин. Така популярність не дивує, адже тварина має унікальну зовнішність, викликану гіпертрихозом - вродженим захворюванням, яке проявляється у надмірному рості шерсті.

Фото: https://www.instagram.com/atchoumthecat/

Етхоум народився у 2014 році, і незабаром його подарували ветеринару з канадського Квебеку. Малюк потрапив до рук грумера Наталі, яка повинна була привести до ладу його довгу шерсть. Жінка закохалася в незвичайне кошеня і домовилася про те, щоб залишити його собі.

Фото: https://www.instagram.com/atchoumthecat/

Незабаром з'ясувалося, що кошеня має гіпертрихоз, також відомий як синдром перевертня. Через це у малюка дуже швидко і безперервно росте шерсть, а пазурі стають товстими. Також у Етхоума маленькі зуби, через що він вимагає особливого догляду та харчування.

Фото: https://www.instagram.com/atchoumthecat/

Етхоум – єдиний кіт, у якого діагностували гіпертрихоз. Невідомо, як прогресуватиме захворювання, але зараз він почувається добре і насолоджується усіма принадами котячого життя.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Atchoumthecat (@atchoumthecat)

Господиня-грумер доглядає за довгою і густою як у собаки шерстю кота. При цьому Наталі не вдається до крайнощів, і Етхоум зберігає чарівний вигляд божевільного вченого. Фото та відео з незвичайним котом регулярно набирають тисячі лайків та позитивних коментарів.

Фото: https://www.instagram.com/atchoumthecat/

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео