Лайм

Музиканти з Естонії зробили кавер на переможну пісню Kalush Orchestra - як "Стефанія" звучить естонською

За словами артистів, "Стефанія" вселяє надію у цей темний час

Естонські музиканти, як і вся країна, щиро підтримують Україну у боротьбі із російськими окупантами. Представник Естонії на "Єробаченні-2022" співак Стефан вийшов на сцену в Турині з синьо-жовтою стрічкою на піджаку, а після перемоги Kalush Orchestra пісню українців переклали естонською мовою.

Кавер на "Стефанію" зробили співак Отт Лепланд та репер Genka. Музиканти виконали його в ефірі телеканалу ETV Ringvaade на фоні сердець у кольорах українського прапора.

Фото: Siim Lõvi/ERR

Genka оцінив переможну пісню Kalush Orchestra і сказав, що вона вселяє надію у цей темний час. Отт Лепланд зазначив, що приспів треку легко запам'ятовується, а сама композиція чудово підходить для "Євробачення".

Отт Лепланд - естонський співак, який представляв Естонію на "Євробаченні" у 2012 році з піснею Kuula ("Слухай"). На конкурсі артист зайняв 6 місце, здобувши 120 балів. Genka (справжнє ім'я – Генрі Кирвиц) – естонський репер, продюсер та актор.

Українці подякували естонським музикантам за підтримку та оцінили нове звучання "Стефанії".

"Просто вау! Чудова робота! З любов'ю з України", "Дуже гарне виконання, браво", "Дуже сильно. Дякую вам! Дякуємо за підтримку", "Гідний кавер. Повноцінний лайк", "Дуже гарний кавер, дякую за підтримку", - пишуть користувачі мережі у коментарях.

  • Лідер колективу Kalush Orchestra Олег Псюк присвятив композицію найріднішій людині – своїй мамі. Як Стефанія відреагувала на перемогу сина на "Євробаченні-2022".
  • Kalush Orchestra випустили потужний кліп "Стефанія" – його знімали у зруйнованих містах під Києвом. Відео присвячується відважним людям України, матерям, які захищають своїх дітей, усім, хто віддав життя за волю.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття