Лайм

Маленька дочка Юрія Ткача у дуеті з собакою смішно виконала пісню "Стефанія": відео

Користувачі мережі залишили багато компліментів у коментарях

Популярний український гуморист, актор студії "Квартал 95" Юрій Ткач розвеселив мережу новим відео. Він опублікував ролик, у якому його дочка Ліза разом із домашнім улюбленцем виконала народний хіт "Стефанія" гурту Kalush Orchestra.

"Поки батя у відрядженні, збирає кошти для ЗСУ, Ліза з Бусею готуються до Параду Перемоги", - прокоментував відео Юрій Ткач, яке з'явилося на його сторінці в Instagram.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Юрій Ткач (@yuriy_tkach)

У ролику дівчинка наспівує мотив відомої пісні, тоді як пес намагається допомогти їй і теж "заспівати" своїм собачим голосом. Буся позувала в рожевій панамі, схожій на ту, яку носить лідер гурту Kalush Orchestra Олег Псюк.

Користувачі мережі були приємно вражені побаченим. У коментарях вони залишили для маленької Лізи та її чотирилапого друга безліч компліментів, додавши, що у Юрія Ткача вся родина артистична, і навіть пес.

Фото: instagram.com/yuriy_tkach

"Круто ж! Клас!", "Єдиноголосна перемога на наступному "Євробаченні". Яблучко від яблуні…", "Всі - артисти в сім'ї. Навіть собачка", "Чудовий виходить дует", "Як Ліза видає такі звуки?", " Цей номер має обов'язково бути на Параді Перемоги", "Які класні! Слава Україні", "Всі в батька-артиста", "Супер! Молодці", - написали шанувальники.

Фото: instagram.com/yuriy_tkach

Юрій Ткач – український комік, телеактор. Відомий ролями у ситкомах "Країна У" та "Одного разу під Полтавою". Учасник телевізійних шоу "Танці із зірками", "Ліга сміху" та "Ігри приколів". Одружений, його обраницю звуть Вікторія. Разом виховують доньку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео