Лайм

Юрій Ткач зворушив до сліз зустріччю з дружиною та дочкою - сім'я не бачилася з початку війни

Комік захищає Київ від російських загарбників

Юрій Ткач вперше за два місяці побачився із дружиною Вікторією та донькою Лізою. Під час війни сім'я коміка знаходиться у Болгарії, доки він захищає рідну землю у лавах територіальної оборони. Проте возз'єднання буде недовгим, вже за два дні вони знову розлучаться на невизначений час.

Відео зворушливого моменту актор опублікував в Instagram. "Зустріч після двомісячної розлуки. Два дні разом і знову розтавання на невизначений час. Бережіть своїх близьких! Люблю вас, мої дівчатка", - написав він. Судячи з коментарів під постом, сім'я зустрілася у Чернівцях.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Юрій Ткач (@yuriy_tkach)

Вікторія зізналася, що до війни вони з чоловіком так надовго не розлучалися і вірить, що наступна зустріч відбудеться вже дуже скоро.

"Вперше для нас була розлука довжиною в два місяці. Зараз зустріч. Тільки на два дні. І знову розлука, тепер не так довго, але все ж таки. Я дуже люблю тебе мій Ткач. І хочу, щоб ти завжди пам'ятав, без тебе не хочу, не можу, не буду!", - написала дружина гумориста у себе в Instagram.

Зустріч люблячої сім'ї зворушила до сліз шанувальників пари, про що вони написали в коментарях.

"Як зворушливо. Нехай жодна сім'я в Україні не знає розлуки", "Просто плачемо. Раді що з вами все добре", "Це так зворушливо, аж до сліз", "Ну як без сліз на це дивитися? Будьте щасливі", "Ця ручка маленька, що стиснула футболку ... це щось", "Боже, як мило, до сліз", "Дай Бог усім сім'ям знову зустрітися. Це такі чудові та зворушливі моменти", - пишуть користувачі під відео.

Фото: instagram.com/yuriy_tkach

Юрій Ткач вступив до лав тероборони Києва на другий день війни. Сім'я коміка спочатку знаходилася з ним у столиці, а коли місто стали сильно обстрілювати, актор вивез дружину і дочку на західну Україну, звідки вони вже самі добиралися до Болгарії.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Олена Зеленська відвідала Белград: подробиці візиту та образ першої леді

Зеленська разом із Кулебою відправилася з робочою поїздкою у Белград - яка ціль візиту та як виглядала перша леді

Буде власність нашого сина: Квіткова розповіла про поділ майна після розлучення з Добриніним

Даша Квіткова і Нікіта Добринін після розлучення поділили все порівну - колишні закохані планують купити квартиру сину Леву

Привернули увагу до України: alyona alyona і Jerry Heil висловилися про результати "Євробачення-2024"

alyona alyona і Jerry Heil висловилися про 3 місце на Євробаченні 2024 - артистки подякували шанувальникам за підтримку