Лайм

3-річний син Сергія Бабкіна зворушливо заспівав "Ой у лузі червона калина": відео

Слухачі оцінили душевне виконання

Пісня "Ой у лузі червона калина", яка стала одним із символів незламності українців у війні проти російських окупантів, звучить далеко за межами нашої країни. Її виконували сотні литовців на площі у Вільнюсі, а згодом тисячі співаків зі всієї Естонії зібралися на Співочому полі в Таллінні, щоб виконати хорове аранжування української народної пісні. Своєю версією знаменитої на весь світ композиції поділився український співак Сергій Бабкін. Україномовний хіт він виконав разом із своїм трирічним сином Єлисеєм.

"У ЄС ця пісня зараз номер один! Завжди і скрізь, з перервами на сон. Наше майбутнє в надійних руках. Слава ЗСУ!" – написав музикант в описі до відео, яке опублікував на своїй сторінці в Instagram. У ролику можна побачити, що спочатку Єлисей самостійно виконує композицію під біт батька, далі до нього приєднується виконавець.

Підписники були в захваті від сімейного дуету та у коментарях зазначили, що хлопчик росте точною копією свого зіркового татка.

"Талановитий хлопець!", "Малюк - копія тато", "Чудові", "Як же красиво", "Слава Україні!!! Боже, які чудові виконавці", "Мурашки по шкірі", "Дуже гарно! Дякую", "Супер", "Чую від діток цю пісню майже щодня! Це неймовірно", "Яке в нього почуття ритму! Весь в батька!", "Круто! Передавайте малому мої аплодисменти", "Який гарненький малий", "Ну татків син!", "Боже бережи нашу Україну та наших діточок!", "Слава такій миленькій нації!" – висловилися люди із цього приводу.

Фото: instagram.com/babkin_official

  • Нагадаємо, Сергій Бабкін через війну в Україні вимушений був покинути рідний Харків і виїхати за кордон. З дружиною та дітьми він поїхав до друзів у Дніпро, далі була Німеччина.
  • Згодом стало відомо, що у перші дні вторгнення РФ в Україну Бабкін хотів йти в тероборону. однак від такого рішення його відмовила дружина. Сніжана Бабкіна заявила, що "сліпий Бабкін не принесе країні користі", адже у минулому артист переніс кілька операцій на очах.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо