Лайм

Краще вже не буде: військові ЗСУ повторили танок Венздей у вірусному тренді TikTok

Незважаючи на складну ситуацію на фронті, українські воїни продовжують демонструвати чудове почуття гумору та йти в ногу зі світовими трендами. Бійці ЗСУ записали свою версію танцю Венздей, який завірусився у соцмережі TikTok й став хітом серед блогерів по всьому світу.

У мережі з'явилися відео, як наші хлопці з передової майстерно повторюють вірусні рухи. Українцям сподобалася така інтерпретація, і вони просять закривати тренд, адже кращої версії вже не буде.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Телебачення Торонто (@toronto_tv)

"Закривайте тренд, краще вже не буде", Та це крутіше Венздей у тисячу разів, котики наші", "За що не візьмуться ЗСУ - все круто", "Все, закривайте тренд, крутіше вже не може бути. Слава ЗСУ!", "Це найкраще виконання воїнами ЗСУ", "Як перестати переглядати 100500 разів?", "Якщо й тренди, то тільки такі. Господи, і тішуся, і плакати хочеться. Наші хлопці і воюють, і танцюють, і переможуть!" - пишуть користувачі мережі в коментарях.

Читайте також: Захисник України зробив КПП для котів та зворушив соцмережі: відео.

Запальний танець Венздей Аддамс із комедійного серіалу-горору культового режисера Тіма Бертона захопив TikTok у всьому світі. Чотири прості рухи під хіт Леді Гаги 2011 року "I'll dance dance dance with my hands" повторюють світові зірки, українські знаменитості, а тепер і військові ЗСУ.

Серіал "Венздей" від Netflix - новий спін-оф про сімейку Аддамс. Він розповідає про містичну дівчинку з косами - дочку Мортіші та Гомеса Аддамса. Роль Уенздей Аддамс грає молода американська акторка Дженна Ортега.

Уенздей виконує популярний танець на щорічному танцювальному заході Rave'N в Академії Невермор. У фільмі вона танцює під пісню Goo Goo Muck американського рок-гурту The Cramps.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео