Лайм

Захисник України зробив КПП для котів та розчулив соцмережі: відео

Воїни ЗСУ на передовій - чуйні та веселі люди

Незважаючи на складну ситуацію на фронті, українські воїни знаходять час для гумору, позитивних емоцій, а також творчих та зворушливих моментів. Бійці ЗСУ жартують, співають, танцюють, а також піклуються про пухнастих друзів. Один із військових власноруч змайстрував "котячий КПП", а відео всього процесу виклав у TikTok.

Милий ролик швидко розлетівся соцмережами і викликав посмішку у українців. На кадрах військовий Олександр Ляшук вимірює кожного пухнастика, а дані записує в табличку. Записи в зошиті зворушили користувачів найбільше: "висота", пузіко", "щічки".

Фото: twitter.com/ps__natasha

Потім боєць відрізав шматок дерев'яної балки та розмістив її біля підлоги, щоб утворився прохід. З відрізка гуми Олександр змайстрував дверцята, а перед входом поклав шматок дорожньої плитки. На завершення захисник білим коректором зробив напис "Котячий КПП".

Читайте також: Миша у бліндажі: мережу зворушило фото смішної інструкції від українських військових

Користувачі мережі не змогли залишити відео без уваги та написали багато теплих слів.

"Ну як можна було зробити таке миле відео", "Хлопці, ви найкращі", "Божечки, як це мило", "Дбайливі руки ЗСУ", "Просто неймовірна любов до тварин у наших хлопців", "Наші герої найкращі та уважніші", "Переглянула 10 разів. Українці, в яких би обставинах не виявилися, будуть працювати, робити все можливе для комфорту свого та близьких", "Таблиця з даними це взагалі милота", "Краще відео за останні місяці", "Боже, вони вимірюють щічки, як це мило", - пишуть українці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео