Лайм

Без гумору на нулі неможливо: Даніель Салем показав жартівливе відео з фронту

Український телеведучий служить у підрозділі розвідки

Незважаючи на складну ситуацію на фронті, українські бійці не втрачають почуття гумору та знаходять час для позитивних емоцій. Даніель Салем, який із початку російського вторгнення захищає Україну від ворога, поділився жартівливим роликом із побратимами.

Телеведучий та боєць ЗСУ після контузії повернувся на передову та опублікував в Instagram відео, зняте на "нулі". На кадрах військові йдуть уздовж поля. Один із захисників показує напрямок позицій окупанта і жартує, що він проводить екскурсію. Наприкінці ролика чути звуки ворожого обстрілу.

Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

"Давай, типу я турагент. Дякую, що вибрали нашу туристичну компанію! Ось ця посадка у нас - ми, ось та - п*дори! От п*дори працюють, хоч би не по нам, а може і по нам", - говорить на відео побратим Салема.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Даніель Салем (@daniel_jihad_salem)


"Без гумору на "нулі" неможливо. Якщо знищувати противника, то тільки з усмішкою на обличчі. Він не вартий бачити нашу злість і навіть сльози, - підписав відео Даніель. - Офіційний туроператор ЗСУ, звертайтесь в директ".

Український телеведучий Даніель Салем - один із знаменитостей, які сьогодні служать у ЗСУ. Після перемоги він мріє зайнятися творчістю та побудувати кар'єру актора, а зараз найголовніше для нього – відстояти Україну.

"Для мене зараз ця робота - найкраща робота у світі. Стиснути зуби, стиснути наші кулачки і поборотися ще трохи. А потім ми попрацюємо, побудуємо нову країну і лише потім, десь там у старості поплачемо. І то тільки від радості", - розповідав раніше боєць.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа