Лайм

Український блогер кумедно переозвучив Байдена на зустрічі з українськими політиками: відео

Люди подякували автору за нову порцію гумору

Український блогер Віктор Самохвалов відомий своїми актуальними пародіями, які випускає з нагоди різних подій. Наприклад, раніше він показав будні українців кадрами з "Війни світів", а також пожартував про графіки відключень світла кадрами з фільму "Сам удома". Цього разу черга дійшла до Джо Байдена, який 20 лютого приїхав до Києва з офіційним візитом.

Блогер використав відео, де американський лідер зустрічається з українськими політиками. Замість оригінального звуку чоловік додав гумористичну озвучку, і ролики набули зовсім іншого, жартівливого сенсу. Відповідні відео Самохвалов опублікував на своїй сторінці в Instagram.

"Завжди цікаво, що насправді говорять у такі моменти", - прокоментував першу пародію комік. У ролику Байден вітається з Дмитром Кулебою та каже наступне:

"О, тебе я пам’ятаю. Ти вже приїжджав. Ми пили каву і ти з’їв мої всі цукерки, саме шоколадні повибирав".

Читайте також: Самохвалов висміяв позицію НАТО щодо України переозвучкою Столтенберга: відео.

"Нині зранку я написав в чат GPT: Що не забути, їдучи до України? За три секунди він мені відповів: Не забудь HIMERS і скажи такі слова: Just do it (просто зроби це) і Never give up (Ніколи не здавайся)", - каже голос за кадром у наступному відео, і робить він це не просто українською, а західним діалектом зі специфічною вимовою.

"Ви неперевершені!", "Ну чому так смішно?", "Як можна таке придумати?!", "Краватку жовто-блакитну одягнув, щоб гарні світлини зробити для інстаграму", "Кльовий Дідо! Джаст ду іт, подаруй танка!", "Як на це дивитися серйозно, коли існують ваші озвучки?", "Джаст ду іт. Невер ґів ап" – буду собі казати, як тільки опускатимуться руки! Дякую за посмішку!", "Гумор - топ! Вимова, якість озвучки - на рівні міністра культури", "Just do it and never give up! Це точно. Обожнюю вашу озвучку!", "Я так давно так не сміялася… Дякую!" – прокоментували пародії користувачі мережі.

  • Раніше Віктор Самохвалов висміяв "другу армію світу" кадрами з "Безславних виродків". Люди зазначили, що вийшло дуже креативно та смішно, як і завжди.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео