Лайм

Настя Каменських розповіла про традицію роздягатися на природі і показала ню фото

Співачка позувала повністю голою

Щомісяця в теплу пору року Настя Каменських вибирається в поле, де ні одяг, ні люди не заважають їй "наповнюватися первозданною енергією стихій землі, повітря та рослин".

Про таку незвичайну традицію виконавиця розповіла в своєму Instagram. NK опублікувала своє оголене фото і зізналася, що саме так вона черпає натхнення.

Настя Каменських Фото: instagram.com/kamenskux

"Стоячи на лузі, з широко закритими очима, я відчуваю наповнення кожної клітинки тіла силою і змістом. Я черпаю натхнення, відкривши розум і душу, залишивши всі думки і слова за межами цього лугу. Я слухаю тільки Всесвіт і наповнююсь. У такі моменти особливо відчуваєш, як прекрасно все, що тебе оточує", - написала співачка.

Настя зазначила, що такі дні дуже важливі для неї: "Побувши наодинці з природою і собою, відчуваєш, що приходить особливе натхнення, незвичайні ідеї і думки і відкривається особливе осяяння".

На еротичний кадр відреагували не тільки фоловери Каменських, а й зіркові друзі співачки. Однією з перших пост прокоментувала Оля Полякова, яка і сама любить розбурхувати фантазію шанувальників, публікуючи свої ню фото.

  • 5 українських зірок, які могли позбутися аккаунта в Інстаграм. Адже за такі фото часто банять. Відомою любителькою гарячих фото є популярна співачка Настя Каменських.
  • Українська співачка і модель Даша Астаф'єва продовжує привертати до себе увагу, приміряючи сміливі образи. Артистка знялася в новій провокаційній фотосесії, де позувала напівоголеною.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші

Пропрацьовуємо багато моментів: Наталка Карпа розповіла про складні стосунки з чоловіком-військовим

Українська співачка Наталка Карпа розповіла про непрості стосунки з чоловіком-військовим. Знаменитості вдолося зберегти сім'ю

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС