Лайм

Меган Маркл зізналася, що рада повернутися до США "з багатьох причин"

Дружина принца Гаррі дала перше велике інтерв'ю за довгий час

Актриса Меган Маркл вперше за довгий час дала велике інтерв'ю. У бесіді з феміністкою Глорією Стайн дружина британського принца Гаррі розповіла про свій переїзд до США, подискутувати на тему прав жінок, уряду та важливості майбутнії президентських перегонів.

Незабаром після цього Глорія Стайн поділилася в соцмережі тизером інтерв'ю, в якому Меган Маркл зізналася, що рада повернутися до США "з багатьох причин". Повна версія розмови з'явиться вже незабаром.

Меган Маркл Фото: Getty Images

"Мег, ласкаво просимо додому, я так рада, що ти вдома", - звернулася до дружини принца Гаррі журналістка. На це Меган Маркл відповіла наступне: "Дякую, я теж. З багатьох причин".

Судячи з усього, під час інтерв'ю фоловери Маркл побачать її домашніх улюбленців, а також почують думки актриси щодо виборів президента та важливості участі в них жінок та молоді. "Люди забувають, як жінки накшталт вас боролися за те, щоб ми були там, де ми зараз [...] Якщо ви не голосуєте, ви не існуєте. Єдине місце, де ми всі рівні - кабіна для голосування".

  • Тим часом в мережі з'явилися перші фото розкішного особняка принца Гаррі та Меган Маркл у Монтесіто (Санта-Барбара). І все б нічого, от тільки виявилося, що подружжя купило новий будинок у російського олігарха-махінатора .Свого часу мільярдер зізнався, що вкрав мільйони з банків Естонії та Росії.
  • До цього після переїзду з Канади Гаррі та Меган кілька місяців жили в будинку Тайлера Перрі в Беверлі-Хіллз. Будинок з 12 спальнями та 8 ванними кімнатами оцінюється в $18 млн, але пара не хотіла надовго затримуватися в Лос-Анджелесі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Алла Кудлай зізналася, де перебувають її рідні під час війни

Українська співачка Алла Кудлай розповіла про рідних людей, які під час війни живуть за кордоном. Артистка також поділилася талантами невістки та онуків

Народила у 39 і знялася для Playboy: де зараз акторка Вікторія Варлей, яка була учасницею "Холостяка"

Вікторія Варлей вийшла заміж за росіянина та живе у Маямі - акторка народила дитину в 39 років - що відомо про її життя

18-річна донька Ольги Фреймут похизувалася кадрами з випускного в США

Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл закінчила школу в США. Дівчина поділилася кадрами з випускного