Лайм

Зеленський, перша леді та Сергій Міхалок з піснями відвідали поранених українських військових

Музикант і його гурт "Ляпіс 98" виконали для військових знакову пісню

Володимир Зеленський, його дружина Олена Зеленська в компанії Сергія Міхалка та його гурту "Ляпис 98" навідалися в один з госпіталів Києва до поранених українських військових. Музиканти привітали захисників України, виконали в платаха пісню "Воїни світла" і зачитали вірші.

Відповідне відео з'явилося на сторінці Сергія Міхалка в Facebook. Судячи з усього, військових відвідали в День незалежності України, незабаром після того, як Зеленський удостоїв лідера "Ляписа" звання Заслуженого артиста.

"Ми співаємо пісні, вітаємо вас з Днем незалежності. Слава Україні та Жыве Беларусь!" - каже на відео Міхалок. - Дякую вам за ваш подвиг. За те, що ви даруєте нам натхнення!"

  • Раніше користувачі соцмереж розкритикували Сергія Міхалка через селфі з Володимиром Зеленським та його помічниками. У коментарі до фотографії музикант назвав президента України "воїном світла", що викликало неоднозначну реакцію його шанувальників.
  • Тим часом українські музиканти зняли потужний кліп на підтримку протестуючих в Білорусі. У кліпі "Героям" з'явилися діячі культури, волонтери, активісти з України та Білорусі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil