RU  UA

Дізнатися

Зеленський, перша леді та Сергій Міхалок з піснями відвідали поранених українських військових

Музикант і його гурт "Ляпіс 98" виконали для військових знакову пісню

Володимир Зеленський, його дружина Олена Зеленська в компанії Сергія Міхалка та його гурту "Ляпис 98" навідалися в один з госпіталів Києва до поранених українських військових. Музиканти привітали захисників України, виконали в платаха пісню "Воїни світла" і зачитали вірші.

Відповідне відео з'явилося на сторінці Сергія Міхалка в Facebook. Судячи з усього, військових відвідали в День незалежності України, незабаром після того, як Зеленський удостоїв лідера "Ляписа" звання Заслуженого артиста.

"Ми співаємо пісні, вітаємо вас з Днем незалежності. Слава Україні та Жыве Беларусь!" - каже на відео Міхалок. - Дякую вам за ваш подвиг. За те, що ви даруєте нам натхнення!"

  • Раніше користувачі соцмереж розкритикували Сергія Міхалка через селфі з Володимиром Зеленським та його помічниками. У коментарі до фотографії музикант назвав президента України "воїном світла", що викликало неоднозначну реакцію його шанувальників.
  • Тим часом українські музиканти зняли потужний кліп на підтримку протестуючих в Білорусі. У кліпі "Героям" з'явилися діячі культури, волонтери, активісти з України та Білорусі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В сети подозревают, что Дженнифер Лопес и Бен Аффлек разводятся - певица сделала неоднозначное заявление

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолий Анатолич заявил, что электронные очереди в ТЦК не работают – шоумен поделился своим опытом и выводами

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров впервые прокомментировал тему отношений с отцом, который ушел из семьи - певец пытался наладить общение с ним