Лайм

Актори фільмів Marvel вшанували пам'ять Чедвіка Боузмана: Будемо нудьгувати, друже

Талановитий актор помер у віці 43 років

У Лос-Анджелесі помер актор Чедвік Боузман, відомий за роллю Чорної пантери з серії фільмів всесвіту Marvel. Колеги загиблого по супергеройським картинам оплакують втрату і висловлюють свої співчуття його рідним.

Кріс Хемсворт

"Я сумуватиму за тобою, друже. Твоя смерть поранила мою душу. Ти був найдобрішою та найщирішою людиною, яку я зустрічав. Шлю співчуття і слова підтримки всій сім'ї", - написав зірка "Месників" в своєму Instagram.

Чедвік Боузман і Кріс Хемсворт Фото: instagram.com/chrishemsworth

Марк Руффало

"Все, що я повинен сказати, це те, що трагедії, що накопичуються в цьому році, тільки посилилися втратою. Який чоловік і який безмірний талант. Брат, ти був одним з найвидатніших людей усіх часів, і твоя велич тільки починалася. Господи, люблю тебе. Спочивай з миром, король", - написав виконавець ролі Халка у франшизі Marvel.

Чедвік Боузман Фото: instagram.com/markruffalo

Кріс Еванс

"Я абсолютно спустошений. Чедвік був особливим. Він був глибоко захопленим і цікавим артистом. Мало хто з акторів володіє такою силою і універсальністю. Йому треба було створити так багато дивовижної роботи. Я безмежно вдячний за нашу дружбу. Мої думки і молитви з його родиною. Спочивай з силами, король ", - прокоментував зірка фільму" Перший месник".

Чедвік Боузман і Кріс Еванс Фото: instagram.com/chrisevans

Том Холланд

"Чедвік, ти за кадром був навіть більше героєм, ніж на екрані. Зразок для наслідування не тільки для мене на знімальному майданчику, а й для мільйонів інших людей по всьому світу. Ти приніс радість і щастя багатьом, і я пишаюся тим, що можу назвати тебе другом. Спочивай з миром, Чедвік ", - висловився виконавець ролі Людини-павука в кінематографічної всесвіту Marvel.

Чедвіг Боузман Фото: instagram.com/tomholland2013

Кріс Пратт

"Я молюся за сім'ю і близьких Чедвіка. Миру буде не вистачати його величезного таланту. Господь упокоїть його душу", - написав у своєму Instagram Кріс Пратт, який відомий головними ролями у фільмах "Вартові Галактики".

Чедвік Боузман Фото: instagram.com/prattprattpratt

Смерть Чедвіка прокоментували і в Marvel Studios: "Наші серця розбиті, і ми думаємо про сім'ю Чедвіка Боузмана. Ваш спадок житиме вічно. Спочивай з миром".

Чедвік Боузман помер на 44-му році життя у себе вдома в Лос-Анджелесі. Актор помер від раку товстої кишки, діагностованого чотири роки тому. Популярність до актора прийшла після ролі Т'Чалли (Чорної пантери) в серії фільмів всесвіту Marvel.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію