Лайм

Помер автор хіта I Like To Move It Ерік Морілло

На момент смерті музикантові було 49 років

У США у віці 49 років помер діджей Ерік Морілло, найбільше відомий як автор пісні I Like to Move It. Музиканта знайшли мертвим в його будинку в Маямі-Біч.

За даними TMZ, тіло Морілло було знайдено вранці 1 вересня. Ознак насильницької смерті не було виявлено. Точну причину смерті діджея визначить судмедекспертиза.

Ерік Морілло Фото: Getty Images

Смерть діджея настала через кілька тижнів після того, як він був заарештований за підозрою в сексуальному насильстві. Морілло заперечував свою провину, але коли причетність до злочину підтвердили ДНК-тести, музикант здався.

Ерік Морілло входив до числа найвідоміших діджеїв світу. Найвідомішою його роботою став трек I Like to Move It, який він випустив під сценічним ім'ям Reel 2 Real. Хіт був написаний у 1993 році. Пізніше композиція стала саундтреком до анімаційного фільму "Мадагаскар".

  • У Лос-Анджелесі помер актор Чедвік Боузман, відомий за роллю Чорної пантери з серії фільмів всесвіту Marvel. Колеги загиблого по супергеройський картинам оплакують втрату і висловлюють свої співчуття його рідним.
  • У віці 87 років помер художник і аніматор Джо Рубі. В кінці 60-х він був одним з творців говорить пса Скубі-Ду. Як пише Deadline, останніми роками мультиплікатор зазнавав труднощів зі здоров'ям.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації