RU  UA

Дізнатися

Дуейн Джонсон з сім'єю перехворів на коронавірус і розповів про симптоми

Covid-19 не обійшла стороною найбільш високооплачуваного актора в світі

Дуейн Джонсон розповів про коронавірус, яким заразився 3 тижні тому разом з дружиною і двома маленькими дітьми. Актор-мультимільйонер зізнався, що це був один з найскладніших періодів у житті їхньої родини.

"В минулому мене часто перекидали і не раз надирали мені дупу. Але позитивний результат тесту на Covid-19 сильно відрізняється від подолання небезпечних травм, - зізнався колишній рестлер. - Мій найголовніший пріоритет - захищати сім'ю і дітей, і я б хотів, щоб це торкнулося тільки мене, але захворіла вся сім'я. Це було як удар під дих".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від therock (@therock)

Сьогодні Джонсон і його рідні вже не заразні, але всі вони зіткнулися з неприємними симптомами, включаючи біль у горлі, кашель і підвищену температуру. Особливо важко інфекція протікала у нього і дружини Лорен Хашіан, тоді як дочки Жасмин і Тіана одужали через пару днів.

Актор розповів, що вони дисципліновано самоізолювалися і носили маски в громадських місцях, але все ж заразилися від близьких друзів. В майбутньому актор має намір проявляти "ще більшу дисципліну", наприклад, просити людей пройти тест на Covid-19, перш ніж йти у гості, - і закликав інших зробити те ж саме.

"Не втрачайте пильності, зміцнюйте імунітет за допомогою антиоксидантів, вітамінів і тому подібного, - сказав він. - Одягніть маску, поводьтеся правильно. Це відповідальність не тільки за себе, але і за свої сім'ї, близьких, своїх побратимів. Мене збивають з пантелику люди, які намагаються перетворити носіння масок в політичне питання. Я не політик, однак я чоловік, який глибоко піклується про свою родину і зроблю все, щоб захистити їх".

  • Раніше Марічка Падалко розповіла про симптоми коронавірусу у себе і дітей. Телеведуча поскаржилася на труднощі діагностики і докладно описала лікування ускладнень інфекції.
  • Актриса і учасниця нового сезону "Танців з зірками" Дар'я Петрожицька також заразилася коронавірусом, через що була змушена пропустити перший прямий ефір шоу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Виктор Розовый вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии после тяжелого ранения головы - комик показал фото из больницы

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Когда финал "Евровидения-2024" и под каким номером выступят alyona alyona и Jerry Heil - где смотреть выступление Украины в финале

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитрия Монатика в Киеве остановили представители ТЦК и проверили документы - певец прокомментировал ситуацию - видео