RU  UA

Дізнатися

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Травму зірка отримав минулого місяця під час служби на фронті

Зірка "Ліги сміху" Віктор Розовий, який отримав важке поранення, вперше вийшов на зв'язок після цього та поділився подробицями про свій стан. Зокрема, у соцмережах він показав свіже фото, яке, ймовірно, було зроблене у лікарні.

"Вирулив. Ну ще є дуже багато реабілітаційної роботи, але найгірше і найстрашніше позаду. Тепер буду ви**буватись, що проливав кров за цю країну", - зазначив військовослужбовець на своїй сторінці в Instagram.

Читайте також: Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес".

Фото: instagram

Раніше про стан Віктора також висловлювалася його дружина Ольга. Вона зазначала, що на нього чекає реабілітація: "Віктор відновлюється в Україні, аж поки лікарі не дозволять подальших транспортувань за кордон. Дякуємо усім за питання у дірект, та відповідати кожному можливості немає. Це все, що можемо розповісти на зараз. Бережіть себе". Проте залишається невідомим, чи вдалося Віктору отримати потрібний дозвіл на транспортування до іншої країни.

Нагадаємо, важке поранення голови комік отримав на початку минулого місяця. Він зазнав складну осколкову травму під час одного з виїзних завдань на фронті. Йому вже зробили операцію, також за плечами - ретельний догляд нейрохірургів та інших працівників лікарні. Близько двох тижнів після поранення знаменитість перебував у важкому стані, проте, на щастя, з часом прийшов до свідомості.

Читайте на тему: Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону.

Віктор РозовийФото: скріншот YouTube "Українська правда"

До слова, Віктор Розовий – 35-річний комік, учасник команди "Загорецька Людмила Степанівна", учасник проекту "Ігри приколів" на телеканалі "1+1". У період повномасштабної російсько-української війни долучився до лав ЗСУ та став військовослужбовцем 3-ї окремої штурмової бригади. Весілля зі своєю коханою зіграв не так давно, наприкінці березня цього року.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ