Лайм

Син Єлизавети II і принца Філіпа не з'явиться на святкуванні 100-річчя батька через секс-скандал

Виною всьому дружба принца Ендрю з Джеффрі Епштейном

У 2021 році принцу Філіпу виповнюється 100 років, і з нагоди знаменної дати королівська родина планує велике торжество. Бути присутнім на ньому, проте, зможуть не всі діти Єлизавети II та її чоловіка: принца Ендрю "викреслили" зі списку учасників через скандальний зв'язок із засудженим секс-злочинцем Джеффрі Епштейном, повідомляє The Sun.

Королева Єлизавета II і принц Філіпп з сином принцом Ендрю Фото: Getty Images

За словами джерела, Ендрю, якого раніше виключили з весільних фотографій його дочки Беатріс, також зіграє мінімальну роль у святковій фотовиставці, присвяченій життю свого батька. "Зверху є попередження применшити значення Ендрю. Його будуть згадувати якомога менше, - сказав інсайдер. - Втім, він не був виключений "повністю". Це не має великого значення для його стосунків з герцогом Единбурзьким, проте все ж це важко, бо Ендрю - його син, і це принижує його роль в родині".

Принц Ендрю завжди категорично заперечував будь-який зв'язок зі злочинами покійного фінансиста Джеффрі Епштейна, засудженого за залучення до проституції неповнолітніх дівчат. Однак член королівської родини продовжував спілкуватися з Епштейном навіть після того, як його визнали винним. Більш того, одна із жертв Епштейна Вірджинія Робертс пізніше розповідала, як задовольняла принца за вказівкою боса.

  • Нагадаємо, що 17 липня принцеса Беатріс таємно вийшла заміж. Кажуть, рішення провести закриту церемонію було обумовлено не тільки пандемією коронавірусу, а й небажанням її батька показуватися на публіці після арешту Гіслейн Максвелл.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil