Лайм

Батьки дали дитині перець чилі, і реакція на нього лякає - люди дивуються, адже тут не до жартів

Пара пояснила, чому пішла на вмовляння дитини, але в мережі її все одно звинуватили в жорстокості

Пара з Китаю піддалася на вмовляння маленької дочки й дала їй спробувати пекучий перець чилі. Реакцію дівчинки батьки зняли на відео, яке стало вірусним у мережі.

Деякі користувачі навіть побачили в ньому готовий мем, адже обличчя дівчинки нібито ідеально передає страждання. Але більшості користувачів не до сміху - їх дивує така безпечність дорослих.

Фото: фрагмент відео

На відео дитина з цікавістю кусає гострий перець, але вже наступної миті усвідомлює, що це зовсім не той продукт, з яким вона потоваришує. На обличчі дівчинки з'явилися подив і тривога, а щоб позбутися гіркоти, вона засовує долоньку в рот, що теж не дуже їй допомагає.

Як відомо, чилі - дуже підступний овоч, який не наважуються їсти навіть багато хто з дорослих. Як пише Daily Mail, мати неодноразово забороняла дівчинці куштувати перець, але та не раз бачила, як його їдять інші члени родини. Дитина засмутилася і не захотіла слухати жодних аргументів. Тоді батьки вирішили, що не будуть більше їй суперечити.

Відео поширилося по соцмережах, де викликало вельми неоднозначну реакцію користувачів - люди впевнені, що батьки могли знайти більш лояльний варіант познайомити дівчинку з підступним овочем. "Це жесть. Чому не можна було дати їй зовсім маленький шматочок? Доторкнутися перцем до кінчика язика, врешті-решт?" - вказали в одному з коментарів під роликом у Twitter.

Деякі звинуватили батьків та меморобів у жорстокості, адже, на їхню думку, відео демонструє страждання дитини, на яких у мережі сміються.

  • Пам'ятайте маленьку Ненді, яка нещодавно кинула виклик Дейву Гролу? Лідер Foo Fighters продовжив змагатися з юною прихильницею і, здається, зрозумів, що час здаватися. Визнавши поразку, Грол написав про дівчинку пісню, і її реакція на трек - краще з того, що було цього тижня в мережі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil