RU  UA

Дізнатися

Модель Емілі Ратаковскі звинуватила відомого фотографа в сексуальному насильстві

Інцидент стався, коли дівчині було 20 років

Емілі Ратаковскі заявила, що постраждала від сексуального насильства з боку фотографа Джонатана Ледера після фотосесії в 2012 році. В есе для New York Magazine модель розповіла, що була "дуже, дуже п'яна", коли Ледер без її згоди "засунув в неї пальці".

Фото: instagram.com/emrata

Інцидент стався, коли невідома на той момент модель приїхала в будинок Ледер на "безкоштовну редакційну зйомку". За вказівкою колишнього агента вона позувала в нижній білизні. Ледер, постійно підливаючи їй вино, переконав Ратаковскі оголитися, а коли дівчина присіла на диван, він засунув в неї пальці.

"Велика частина того, що було далі, розмита, за винятком відчуттів. Я не пам'ятаю поцілунків, але пам'ятаю, як його пальці раптово опинилися всередині мене. Це дійсно було дуже боляче", - написала 29-річна модель. Вона стверджує, що відштовхнула руку Ледера і не сказала йому ні слова, коли він пішов. Ніч Емілі провела в одній зі спалень, а на ранок поїхала додому. "Я була збита з пантелику, чому Джонатан пішов, не сказавши ні слова, і боялася, що він повернеться", - написала вона.

Фотограф спростував звинувачення Ратаковскі, назвавши їх "занадто банальними і дитячими, щоб на них відповідати".

"Ви дійсно розумієте, про кого ми говоримо, вірно? Це дівчина, яка з'являлася оголеною в журналі Treats! І стрибала оголеною у відео Робіна Тіка. Ви дійсно хочете, щоб хтось повірив, що вона була жертвою?" - заявив він журналу.

Модель оприлюднила своє зізнання через 4 роки після того, як Ледер без дозволу опублікував її оголені фото в книзі "Емілі Ратаковскі". Деякі з них також були виставлені в нью-йоркській галереї Castor Gallery. Модель заявила, що Ледер використав одні з найбільш відвертих і вульгарних її знімків.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Кто такая Розали Номбре,которая стала прототипом цифрового представительства МИД Украины Виктории ИИ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Российская блогерша и бывшая ведущая "Орла и Решки" Настя Ивлеева съездила в оккупированный Мариуполь - циничный поступок экс-коллеги прокомментировал Андрей Бедняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Когда начинается "Евровидение-2024" и в каком полуфинале выступят представительницы Украины alyona alyona и Jerry Heil