RU  UA

Дізнатися

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Телеведучий прокоментував вчинок ексколеги

Російська блогерка Настя Івлєєва продовжує "відмивати" свою репутацію після "голої вечірки", яку вона влаштувала у грудні 2023 року. Колишня ведуча "Орла і Решки" відвідала окуповані росіянами українські міста, зокрема Маріуполь, який Росія безжально перетворила на руїни. На цинічний вчинок рашистки відреагував її колишній колега з тревел-шоу Андрій Бєдняков, який народився і виріс у місті на півдні Донецької області.

В інтерв'ю пропагандисту Андрію Третьякову Івлєєва заявила, що у березні 2024 року вона була на Донбасі. Свою поїздку путіністка не розголошувала, мовляв, сама хотіла "вибудувати свої враження".

Читайте також: Ярмарок лицемірства: породілля-зрадниця з Маріуполя цинічно висловилася про оскароносний фільм.

Фото: Кадр із інтерв'ю

"Для мене це досить інтимний момент. Мені було дуже важливо поїхати самостійно - без підсвічування ЗМІ, зайвих коментарів, думок тощо. Щоб вибудувати своє враження, зрозуміти свої відчуття, та й загалом познайомитися з регіонами, з людьми, по можливості. Я це зробила, проїхала кілька міст, передмість", - заявила вона.

Коментуючи поїздку до зруйнованого і захопленого армією РФ Маріуполя, Івлєєва заявила, що вона "не залишила її байдужою". Бо, мовляв, бачити, як "з руїн народжується нове життя" – "унікальне видовище". Ось тільки те, що це саме Росія перетворила квітуче українське місто на руїни, путіністка згадати забула.

Фото: instagram.com

"Коли ти бачиш на власні очі напівзруйноване місто, це абсолютно точно тебе не залишає байдужим. Чому напівзруйноване? Тому що воно активно зараз відновлюється. Це унікальне видовище - як з руїн народжується нове життя. Я була під великим враженням", - цинічно заявила росіянка.

Після виходу цього інтерв'ю, уродженець Маріуполя Андрій Бєдняков різко звернувся до Івлєєвої, з якою свого часу працював у тревел-шоу "Орел і Решка". Український телеведучий побажав колишній колезі, щоб у її рідному місті, Москві, так само "народжувалося нове життя".

Фото: instagram.com/biedniakov

Раніше Андрій Бєдняков висловився про Регіну Тодоренко, яка мовчить про війну в Україні.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации

Близько до фронту: Міша Коллінз побував на Сумщині і захопився стійкістю українців

Звезда сериала "Сверхъестественное" актер Миша Коллинз провел день в приграничье Сумщины и увидел разминирование украинских земли

Відвозив дітей до школи: Анатолій Анатоліч розповів, як його у Києві зупинили співробітники ТЦК

Украинский телеведущий и многодетный отец Анатолий Анатолич рассказал, как его в Киеве остановили представители ТЦК и высказался о мобилизации