Лайм

Зірку серіалу Netflix заарештували за звинуваченням у виробництві дитячої порнографії

Джеррі Харріс просив відверті фото і відео у 13-річного хлопчика

Один з героїв документального серіалу Netflix "Cheer" Джеррі Харріс був заарештований за звинуваченням у виробництві дитячої порнографії. 21-річного чирлідера звинуватили в тому, що він "спонукав неповнолітнього хлопчика до виробництва відео та фотографій відверто сексуального характеру", пише CNN. Згідно з судовими документами, неповнолітньому на той момент було 13 років.

Фото: Netflix

Федеральний суд Чикаго схвалив арешт Харріса, якого прокурори назвали "загрозою для суспільства". Адвокат має намір домогтися звільнення підсудного, заявивши, що він "астматик" і ризикує заразитися Covid-19. За виробництво дитячої порнографії йому загрожує термін ув'язнення від 15 до 30 років.

Джеррі Харріса також звинувачують в сексуальній експлуатації та нарузі над дітьми. Представник Харріса заперечує висунуті проти нього звинувачення, оскільки інцидент стався, коли сам він був [19-річним] підлітком. "Ми впевнені, що після завершення розслідування справжні факти будуть розкриті", - сказав він.

Серіал "Cheer" отримав дві премії "Еммі", а сам Джеррі Харріс в січні 2020 року з'являвся на шоу Елен Дедженерес разом з іншими членами команди. У лютому Дедженерес оголосила, що в 2021 році Харріс буде кореспондентом "Оскара" для її шоу.

  • Раніше героїня фільму Netflix про сексуальне насильство наклала на себе руки. Американці Дейзі Коулман було 23 роки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля