RU  UA

Дізнатися

Українка alyona alyona потрапила до списку номінантів на престижну музичну премію Європейського союзу

Переможців оголосять 15 січня 2021 року

Увечері 18 вересня на фестивалі Reeperbahn в Німеччині були оголошені номінанти на Music Moves Europe Talent Awards - премію Європейського союзу в області сучасної музики. Серед претендентів опинилася й українська хіп-хоп-виконавиця alyona alyona.

Організатори премії відзначили , що в Олені є "щось особливе, що виходить за рамки її безсумнівно вражаючої зовнішності, її впевненого ставлення, її привабливого флоу, її ліричних здібностей, її якості звуку та навіть її альтер-его в дитячому садку".

alyona alyona (Олена Савраненко) Фото: musicmoveseuropetalentawards.eu

Українка позмагається з 15-ма молодими артистами з усієї Європи. Переможців оголосять на церемонії нагородження 15 січня в рамках фестивалю Eurosonic Noorderslag 2021 Гронінгені, Нідерланди.

З шістнадцяти номінантів журі вибере вісім переможців. Кожен переможець отримає приз у розмірі 10 тисяч євро, який зможе витратити на просування його міжнародної кар'єри.

Music Moves Europe Talent Awards - щорічна премія ЄС в області популярної та сучасної музики. Вона покликана продемонструвати всю різноманітність репертуару європейської музики.

  • Раніше британське видання The Guardian включило українську хіп-хіп-виконавицю alyona alyona (Олену Савраненко) до списку 50 нових артистів, за якими стоїть постежити в 2020 році. У престижному рейтингу співачку розмістили на другій позиції.
  • Дивіться також на theLime новий кліп alyona alyona на пісню "Сумно". Головною героїнею відео стала Анастасія Лугова, яку в купе поїзда "Маріуполь - Київ" жорстоко побили та намагалися згвалтувати на очах у маленького сина.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии