RU  UA

Дізнатися

Переможця нового реаліті-шоу на 10 днів відправлять в космос

Проект почне прийом заявок з усього світу в 2021 році

Реаліті-шоу Space Hero збирається вручити своєму переможцю "найбільший приз, що колись видавався на Землі" - 10-денне перебування на Міжнародній космічній станції. Щасливчик може опинитися на орбіті вже в 2023 році, повідомляє CNN.

"Space Hero надасть можливість будь-якій людині будь-якого походження стати першим всесвітньо обраним дослідником космосу, який візьме участь в місії на МКС", - йдеться в прес-релізі Space Hero.

МКС Фото: Wikipedia

Прийом заявок на участь у шоу почнеться в першій половині 2021 року, а трансляція - в 2022 році. Раніше продюсери проекту не розкривали приз, описуючи його як "еквівалент $ 65 млн". Тепер вони шукають партнерів і збирають кошти для реалізації амбітної задумки.

Координацією польоту на орбіту займеться техаська компанія Axiom Space. Її голова Майкл Суффредіні з 2005 по 2015 рік керував програмою НАСА по роботі МКС. Також вони виступають посередниками між НАСА, SpaceX, Boeing та іншими компаніями, зацікавленими в космічному туризмі. Представники Axiom заявили, що нададуть все необхідне для підготовки людей до польоту на МКС. Серед поточних проектів Axiom - навчання і координація знімальної групи команди Тома Круза, який планує зйомки фільму на борту МКС.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Максим Галкін відреагував на жахливий ракетний обстріл гіпермаркету в Харкові

Максим Галкин отреагировал на обстрелы Харькова. Артист выразил соболезнования потерпевшим

Мадонна "побила горшки" з коханим після року стосунків

Мадонна разорвала отношения с молодым любимым. Причиной разрыва стал напряженный рабочий график артистки

Український комік Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, вийшов на зв’язок

Военный Виктор Розовый, который получил тяжелое ранение на фронте, показал свежее фото. Мужчина в колесном кресле прогуливался вместе со своей женой