RU  UA

Дізнатися

Супермодель Наталя Водянова вийшла заміж за мільярдера і показала весільну сукню

Пара одружилася на скромній церемонії в Парижі

Наталя Водянова вийшла заміж за Антуана Арно - генерального директора модного концерну Berluti і сина Бернара Арно, голови Louis Vuitton Moët Hennessy і третьої найбагатшої людини в світі. Радісною новиною 37-річна супермодель поділилася в Instagram, підписавши весільне фото лаконічним: "Oui!"

Водянова і Арно одружилися в Парижі після 9 років стосунків. Весілля мало відбутися в червні, але через карантин його перенесли на 3 місяці. На відео пара виходить з муніципальної установи, а нечисленні гості обсипають їх білими пелюстками троянд. Для церемонії супермодель обрала лаконічний закритий костюм кольору слонової кістки, прикрашений ажурною вставкою на грудях. У коментарях прихильники Водянової відзначили відсутність помпезності і щире щастя молодят.

Подружжя виховує двох спільних дітей - 6-річного Маскіма і 4-річного Романа. Також у Водянової є троє дітей від першого шлюбу з британським аристократом Джастіном Портманом - 19-річний Лукас, 14-річна Нева і 13-річний Віктор.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие