RU  UA

Дізнатися

Валерій Харчишин з гурту "Друга ріка" перехворів Covid-19

Музикант поборов хворобу за 10 днів

Український музикант Валерій Харчишин, лідер рок-гурту "Друга Ріка", переніс коронавірус. Наразі співак вже повністю здоровий і повернувся до своєї концертної діяльності.

Напередодні колектив дав свій перший концерт в Києві після шестимісячної перерви. Виступ рокерів пройшов з дотриманням всіх карантинних заходів: маски, санітайзери та дистанція. Харчишин вважає , що дуже важливо берегти себе під час пандемії, адже що таке коронавірус - музикант знає з особистого досвіду.

Валерій Харчишин Фото: facebook.com/Valeriy Kharchyshyn

"Я захворів Covid-19 та успішно його поборов за 10 днів. Тепер маю негативний тест і можу працювати", - повідомив вокаліст "Другої Ріки" каналу "Україна".

Де і коли Валерій Харчишин підхопив коронавірус, а також в якій формі протікала хвороба - музикант не уточнив. Судячи з того, що боротьба з інфекцією тривала трохи більше тижня, захворювання пройшло без наслідків.

Нагадаємо, що в березні лідер гурту "Друга Ріка" вже здавав ПЛР-тести, але вони були негативними. Тоді Харчишин тільки повернувся з Італії, де вирував коронавірус і відчував майже всі симптоми, характерні для нового вірусу. Валерій пройшов два тестування і вони показали, що у нього немає Covid-19.

  • Українська співачка Камалія, її сім'я та персонал вже більше двох тижнів борються з коронавірусом. На 16-й день хвороби чоловікові артистки, мільярдерові Мохаммаду Захуру, різко стало гірше: висока температура, слабкість та запаморочення.
  • У вересні Володимир Остапчук перехворів коронавірусом. Симптоми телеведучого виявилися особливо важкими: Covid-19 спровокував у нього двосторонню пневмонію. Пізніше шоумен докладно описав перебіг хвороби і попередив усіх, хто відноситься до епідемії легковажно.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Верка Сердючка выступила в Киеве. Звезду захейтили из-за исполнения российских хитов

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезона шоу "Холостяк" Александр "Терен" Будько прокомментировал свое участие в проекте и рассказал, какую девушку будет искать

Зірка шоу "МастерШеф" Влад Міцкевич потрапив у ДТП: у якому стані кулінар

Влад Мицкевич попал в аварию. Мужчина получил многочисленные травмы