RU  UA

Дізнатися

Кім Кардаш'ян показала своїх відомих сестер до пластики, і головне питання її підписників - хто ці люди?

Люди не впізнали зірок "Сімейства Кардашьян", що, втім, і не дивно

Модель Кім Кардаш'ян раптом вирішила опублікувати в соцмережі архівне сімейне фото, на якому зображена з молодшими сестрами - Хлоєю Кардаш'ян, Кайлі та Кендалл Дженнер. І все б нічого, от тільки знімок здивува її підписників та засмутив Кайлі, адже на фото дівчата зображені ще до пластики, а такими їх практично ніхто й ніколи не бачив.

Як давно була зроблена фотографія, фоловери Кардаш'ян можуть лише здогадуватися, та дівчата на фото ще точно не були знаменитостями. "Дівчатка в Беніхані", - написала під знімком Кім.

Зліва направо: Кайлі, Кім, Кендалл і Хлоя Фото: Instagram / Kim Kardashian West

Незабаром під фотографією зібралися понад 3 мільйони лайків і тисячі коментарів. Люди не приховують свого здивування, адже деякі навіть не впізнали дівчат поруч із старшою сестрою. "Хто ці люди?" - поцікавилися в одному з найпопулярніших коментарів.

І зрозуміти коментаторів у цій ситуації цілком можна, адже знамениті сьогодні Хлоя, Кайлі та Кендалл істотно відрізняються від дівчат на фото.

Кайлі Дженнер сьогодні Фото: Instagram / Kylie

Кендалл Дженнер сьогодні Фото: Instagram / Kendall

Ідею з публікацією знімка, схоже, зовсім не оцінила Кайлі Дженнер, яка закликала сестру негайно видалити архівне фото. "Видали це зараз же", - написала вона під постом Кім.

Сестри Кардашьян сьогодні Фото: Instagram / Khloé

Помітивши це, люди стали міркувати, з якого дива Кім взагалі вирішила поділитися настільки рідкісним кадром і чому це так збентежило її сестру Кайлі. "Все ж очевидно, - припустили в дискусіях. - Кім одна красуня серед них, от вона зайвий раз і підкреслила цей факт".

  • Читайте також на theLime, як Кім Кардаш'ян підловили на фейлі з фотошопом. Модель поділилася новим ефектним фото, але фанам було не до нього, адже у знаменитості раптом з'явилася третя рука.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии