Лайм

Музиканта Олега Скрипку судять за їзду в нетверезому стані

Засідання у справі співака призначено на 12 жовтня

Українського музиканта, лідера гурту "Воплі Відоплясова" Олега Скрипку викрили у водінні мотоцикла в п'яному стані. Поліцейські зафіксували правопорушення і подали на розгляд до Печерського районного суду Києва.

Як пише "Страна", засідання мало пройти 28 вересня, але через хворобу судді розгляд справи перенесли на 12 жовтня.

Олег Скрипка Фото: facebook.com/o.skrypka

Примітно, що перше слухання призначене на 18:05, хоча суд працює до 17:00. Ймовірно, такий час було обрано для того, щоб музиканта не помітили інші відвідувачі. Олег Скрипка з'явився в суд у мотокостюмі та в супроводі свого адвоката.

Нагадаємо, що Олег Скрипка не вперше потрапляє в неприємні історії на своєму мотоциклі. У 2013 році фронтмен ВВ збив трьох пішоходів, в тому числі й жінку з маленькою дочкою. Дитина не постраждала, а його батьки отримали незначні травми та були госпіталізовані. Оскільки у постраждалих не було переломів, Скрипку до кримінальної відповідальності не притягали.

  • Фіналіст проекту "Танці з зірками-2019" Макс Єжов потрапив у страшну ДТП. Автомобіль танцюриста злетів з траси в кювет і кілька разів перекинувся.
  • 6 вересня в Києві знову напали на шоумена Dzidzio . Під час нападу зловмисники бризнули співакові в обличчя газом з балончика, після цього нанесли побої і відібрали особисті речі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз співак Олександр Павлік: старший син Віктора Павліка виїхав з України

Син Віктора Павліка Олександр живе у США разом із сином - в іншій країні чоловік займається музикою - що відомо про його життя

6 млн грн за півтори години: Дорофєєва і Лебіга вразили масштабним збором для "Азову" і Чернігова

Надя Дорофєєва і блогер Міша Лебіга випустили спільну пісню і зібрали 6 млн грн для Азову та постраждалих Чернігова

Називав Америку своїм домом: принц Гаррі розсекретив плани отримати нове громадянство

Принц Гаррі повідомив про плани отримати громадянство США - у документах герцог Сассекський вказав зміну місця проживання