RU  UA

Дізнатися

Facebook видалив пост Дональда Трампа про коронавірус - він знову поширював дезінформацію

На думку Трампа, грип набагато небезпечніший від Covid-19

Facebook видалив пост Дональда Трампа, в якому він стверджував, що коронавірус "менш смертоносний", ніж грип. Отримавши позитивний результат ПЛР-тесту і провівши 3 дні в лікарні, 74-річний президент США так і не позбувся скепсису стосовно Covid-19.

"Наближається сезон грипу! Багато людей щороку, іноді більше 100 000 чоловік, помирають від грипу не дивлячись на вакцину. Чи збираємося ми закрити нашу країну? Ні, ми навчилися жити з цим, точно так же, як ми вчимося жити з Covid, в більшості груп населення він набагато менш небезпечний", - написав Трамп.

Twitter також приховав повідомлення американського президента. Прочитати його можна, клікнувши на плашку, що попереджає про "поширення оманливої і потенційно небезпечної інформації".

Точний рівень смертності від Covid-19 поки невідомий, але вчені з Університету Джона Хопкінса повідомили, що він в 10 і більше разів вищий, ніж у більшості штамів грипу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Как украинские знаменитости отпраздновали Пасху-2024 – Лилия Ребрик, Ольга Сумская, Злата Огневич и другие показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Каковим было появление alyona alyona и Jerry Heil на открытии Евровидения-2024 - артистки показали образы с символизмом и принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Кто такая Розали Номбре,которая стала прототипом цифрового представительства МИД Украины Виктории ИИ