RU  UA

Дізнатися

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Знаменитості оприлюднили у соцмережах відповідні пости

5 травня православні християни відзначили найголовніше релігійне свято року - Великдень-2024. З цієї нагоди президент, перша леді та інші знаменитості поділилися у соцмережах теплими привітаннями, а також показали, як святкували у родинному колі. Детальніше про це - далі на сторінці.

Читайте також: Як українські бійці святкують Великдень на передовій: фото і відео.

У 2024-му православні християни відзначили Великдень 5 травня. Фото: Getty Images

Володимир Зеленський

"Всіх нас об’єднує сьогодні спільна молитва. За наших воїнів світла, які стримують демонів на всіх напрямках. За тих, хто дотримується в житті ще однієї заповіді: захищати Україну. За всіх цивільних людей, які щодня працюють, щоб держава була міцною й успішно долала нечисту, - йдеться у привітанні президента. - За всі наші міста й села, які повинні відчувати господню благодать, а не постійний терор зла. За наші землі й наших людей, чий дух не зламати. З Великоднем усіх вас, дорогі українці! Христос воскрес! Воістину воскрес!".

Володимир Зеленський постав у ролику в білій лляній вишиванці від українського бренда Varenyky Fashion і брюках у стилі мілітарі. На сайті виробника зазначається, що ціна такої вишиванки під назвою "Володимир" становить 12,5 тис. грн.

"Орнамент символізує достаток і довге щасливе життя. Виконаний ланцюговою технікою вишивки. Вона ж доводить, що створити щось прекрасне можна і без вузлів, – розповідається в описі. – Оберіг захищає від злого погляду недоброзичливців. Сорочка зображає наш час і оздоблена військовим камуфляжем".


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Володимир Зеленський (@zelenskyy_official)

Олена Зеленська

"Серед наших непростих днів і тривожних ночей,

випробувань і вибору,

загроз і порятунку

цей день приходить як нагадування: навіть неможливе можливе,

надія є,

життя та правда здобудуть свою справедливу перемогу. Свій Великий день.

З Великоднем, Україно!" - привітала українців зі святом перша леді України та показала символічне зображення.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Читайте на тему: Чому не можна викидати шкаралупу від крашанок: куди її подіти після Великодня.

Лілія Ребрик

"Христос Воскрес! Миру та небесної підтримки нам всім", - написала акторка, ведуча, а також багатодітна мама. Вона оприлюднила фото, на якому позувала разом із трьома донечками.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Ольга Сумська

"Христос Воскрес,дорогі друзі! З Великоднем! Бережи, Боже,нашу рідну Україну! – зазначила знаменитість у своїй публікації в Instagram. - Дякуємо захисникам за ці щасливі миті життя!". На знімку акторка постала разом зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою донькою Ганною.

Фото: instagram.com/olgasumska

Злата Огнєвіч

"Христос Воскрес! Нехай Великдень принесе світло, радість та затишок у кожну оселю. Хай кожна українська сімʼя у повному складі збереться за родинним столом у мирній Україні", - написала співачка у соцмережах, а також оприлюднила кадри, на яких позувала в ошатній вишиванці пастельно-блакитного кольору.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Читайте на нашому сайті: Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь.

Оля Цибульська

"Христос Воскрес! Все що нас береже - на фото. Дякую Богу і Силам Оборони за цей день", - йдеться у пості виконавиці в Instagram. На фото співачка позувала на тлі церкви разом зі своїм сином Нестором.

Фото: instagram.com/cybulskaya

Ірина Федишин

"Христос Воскрес! Вітаємо усіх з величним святом Божого Воскресіння! Паска - це символ виходу з єгипетської неволі. Просимо у Бога перемоги і миру, - написала співачка та показала свою велику родину. - Дякуємо ЗСУ за можливість святкувати Великдень. Хай Господь оберігає наших захисників і нашу Україну".

Фото: instagram.com/irynafedyshyn

Наталка Денисенко

"Вітаю всіх з Великоднем. Мені пощастило бути сьогодні в колі сім’ї. Шкода, що не в повному обсязі… дуже чекаємо тебе, Андрій Федінчик (чоловік акторки). Бажаю нам всім ІСТИННОЇ ЛЮБОВІ! Яка світиться з середини, яка нічого не потребує взамін, яка вміє прощати, і дає сили жити в радості! Христос Воскрес!" – привітала українців зі святом Великодня знаменитість, а також поділилася родинним знімком.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Андрій Бєдняков

"З Великоднем! Христос Воскрес!" – зазначив у своєму блозі в Instagram шоумен та ведучий, а також поділився колоритними фото, приуроченими до свята Світлого Воскресіння Христового.

Фото: instagram.com/biedniakov

Фото: instagram.com/biedniakov

Читайте також: "Какаяразніца": в Україні молодь вистроїлась у велику чергу до церкви УПЦ МП.

Юлік

"Христос Воскрес! Щороку це свято, для мене та моєї родини є особливим! Це час коли світлі думки і віра у краще підсилює дух як ніколи краще! Я хочу, щоб кожна українська родина була здоровою і щасливою, забувши нарешті слова війна та жорсткі дії окупантів. Вірю, знаю, так буде. Найголовніше , дякую тим людям, які роблять для цього усе можливе і неможливе. Наша країна має пишатись своїми героями!" - написав на своїй сторінці у Facebook виконавець та колишній учасник гурту DZIDZIO.

Фото: facebook

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Джамала втретє стала мамою: співачка показала зворушливе фото з пологового

Певица Джамала родила третьего сына и рассекретила его имя - звезда показала фото из роддома - пост артистки

Максим Галкін відреагував на жахливий ракетний обстріл гіпермаркету в Харкові

Максим Галкин отреагировал на обстрелы Харькова. Артист выразил соболезнования потерпевшим

Мадонна "побила горшки" з коханим після року стосунків

Мадонна разорвала отношения с молодым любимым. Причиной разрыва стал напряженный рабочий график артистки