Лайм

Який манікюр зробити на Хелловін: 12 креативних ідей до свята

Які тренди нейл-арту допоможуть вам виділитися з натовпу

Щороку 31 жовтня в світі святкують Хелловін, або як його ще називають День всіх святих. У цей день прийнято влаштовувати тематичні вечірки з незвичними частуваннями, вбиратися в костюми відьом, чудовиськ, мерців та іншої нечистої сили. Діти в карнавальних костюмах подорожують з будинку до будинку та просять частування фразою "Trick-or-treat".

Якщо вас запросили на тематичну вечірку на Хелловін, обов'язково слід продумати образ, важливим елементом якого стане креативний манікюр. Ми підібрали для вас кілька креативних ідей до найстрашнішого свята.

Фото: pinterest.com

Кольори традиційні для Хелловіна - чорний і помаранчевий. Тому такий варіант манікюру завжди буде безпрограшним. Ви можете покрити основну частину нігтів чорним, а на інші нанести помаранчевий лак, на якому буде добре виглядати дизайн, наприклад, імітація павутини.

Фото: pinterest.com

Любителькам всього незвичайного пропонуємо зробити чорний матовий манікюр з малюнками, павутиною і навіть декором у вигляді руки мерця.

Фото: pinterest.com

Для тих, хто відноситься до цього свята більш жартівливо, пропонуємо манікюр з яскравими акцентами, але в стилістиці фільмів жахів і коміксів.

Фото: pinterest.com

На довгих нігтях буде красиво виглядати дизайн з нігтями в чорно-білу смужку.

Фото: pinterest.com

Також можна зробити незвичайний френч - покрити нижню частину нігтя помаранчевим кольором і додати дизайн у вигляді павутини.

Фото: pinterest.com

Ефектним буде манікюр з однотонним світлим покриттям і "потьоками" від крові. Він буде виглядати незвично як на коротких, так і на довгих нігтях.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Любителькам малюнків на нігтях можна зробити прозоре покриття, а потім нанести за допомогою стемпінга фігурки гарбуза, кажанів, привидів і т.д.

Фото: pinterest.com

Хоча стрази вже давно вийшли з моди, багато дівчат все ж не можуть обійтися в манікюрі без цього елемента. Дизайн зі стразами буде ефектно виглядати на темних матових нігтях.

Фото: pinterest.com

Для тих, хто хоче створити більш ніжний образ і не хоче покривати нігті темними кольорами, завжди можна підібрати дизайн в нюдовом кольорі, прикрасивши його блискітками і малюнками милих привидів.

Фото: pinterest.com

Любителькам черепів і страшилок підійде манікюр в чорно-червоному кольорі.

Фото: pinterest.com

А тим, хто хоче завжди залишатися на стилі, підійде манікюр з елементами знаменитої клітинки Burberry. Цей варіант хоч і далекий від тематики Хелловіна, але буде вигідно виділяти вас з натовпу перехожих.

Фото: pinterest.com

А найбільш консервативними модницям ми пропонуємо зробити варіант французького манікюру, тільки кінчики покрити не білим, а чорним кольором.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічне захворювання: відео

Кріс Дженнер розповіла, що у неї діагностували ракову пухлину - про це зірка повідомила у трейлері до 5 сезону Сімейство Кардаш'ян

Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть

Коли розпочинається другий півфінал "Євробачення-2024" і де дивитись трансляцію шоу онлайн в Україні

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців