Лайм

Всі судді шоу "Топ-модель по-українськи" захворіли на коронавірус

Всі троє перебувають на самоізоляції

Експерти проекту Нового каналу "Топ-модель по-українськи" отримали позитивні результати тесту на коронавірус. Всі троє перебувають на самоізоляції з різними симптомами.

Як розповіла Соня Плакидюк в своєму Instagram, у неї пропав смак та запах. "У нас підтверджений Covid-19, лежимо на самоізоляції і намагаємося згадати як пахне яблучко, - написала фотограф. - Хто в курсі, як скоро повернеться нюх і смаки?".

Соня Плакидюк Фото: instagram.com/moi_sofism

Легше всіх переносить хворобу Алла Костромічова. У моделі поки немає симптомів, але ПЛР показав, що у неї коронавірус.

"Коли закінчується щось масштабне, зазвичай ми видихаємо і розслабляємося і в цей момент максимально вразливі. Видно на радощах, що ми все-таки дозняти проект і тепер можна відпочити імунітет дав збій. Поки без симптомів, але з позитивним ПЛР сьогодні я приєдналася до своїх колег", - написала модель. Костромічова додала, що теж знаходиться на самоізоляції і п'є багато води.

Алла Костромічова Фото: instagram.com/alla

Менше за всіх пощастило Сергію Нікітюку. Відповідаючи в "сторіз" на запитання дописувачів, експерт модельного проекту зізнався , що у нього висока температура (39,3) та слабкість.

Сергій Нікітюк Фото: instagram.com/s.nikitiuk

  • До числа зірок, які заразилися коронавірусом, приєднався лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк. Перебіг хвороби у музиканта середньої тяжкості - прояв порівняний з симптомами застуди.
  • Covid-19 торкнувся й зірки комедійного серіалу "Одного разу під Полтавою" Анни Саліванчук. Актрисі, яка всього місяць тому народила сина і годує малюка грудьми, нелегко вести боротьбу з недугою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil