RU  UA

Дізнатися

Всі судді шоу "Топ-модель по-українськи" захворіли на коронавірус

Всі троє перебувають на самоізоляції

Експерти проекту Нового каналу "Топ-модель по-українськи" отримали позитивні результати тесту на коронавірус. Всі троє перебувають на самоізоляції з різними симптомами.

Як розповіла Соня Плакидюк в своєму Instagram, у неї пропав смак та запах. "У нас підтверджений Covid-19, лежимо на самоізоляції і намагаємося згадати як пахне яблучко, - написала фотограф. - Хто в курсі, як скоро повернеться нюх і смаки?".

Соня Плакидюк Фото: instagram.com/moi_sofism

Легше всіх переносить хворобу Алла Костромічова. У моделі поки немає симптомів, але ПЛР показав, що у неї коронавірус.

"Коли закінчується щось масштабне, зазвичай ми видихаємо і розслабляємося і в цей момент максимально вразливі. Видно на радощах, що ми все-таки дозняти проект і тепер можна відпочити імунітет дав збій. Поки без симптомів, але з позитивним ПЛР сьогодні я приєдналася до своїх колег", - написала модель. Костромічова додала, що теж знаходиться на самоізоляції і п'є багато води.

Алла Костромічова Фото: instagram.com/alla

Менше за всіх пощастило Сергію Нікітюку. Відповідаючи в "сторіз" на запитання дописувачів, експерт модельного проекту зізнався , що у нього висока температура (39,3) та слабкість.

Сергій Нікітюк Фото: instagram.com/s.nikitiuk

  • До числа зірок, які заразилися коронавірусом, приєднався лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк. Перебіг хвороби у музиканта середньої тяжкості - прояв порівняний з симптомами застуди.
  • Covid-19 торкнувся й зірки комедійного серіалу "Одного разу під Полтавою" Анни Саліванчук. Актрисі, яка всього місяць тому народила сина і годує малюка грудьми, нелегко вести боротьбу з недугою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации

Близько до фронту: Міша Коллінз побував на Сумщині і захопився стійкістю українців

Звезда сериала "Сверхъестественное" актер Миша Коллинз провел день в приграничье Сумщины и увидел разминирование украинских земли

Відвозив дітей до школи: Анатолій Анатоліч розповів, як його у Києві зупинили співробітники ТЦК

Украинский телеведущий и многодетный отец Анатолий Анатолич рассказал, как его в Киеве остановили представители ТЦК и высказался о мобилизации