RU  UA

Дізнатися

На парковці раптом проявилася ікона, намальована крейдою 13 років тому - люди вірять в диво, але не в хімію

У портреті Діви Марії розглянули "знак з небес"

На парковці в Мексиці раптом проявився портрет Діви Марії, намальований там крейдою 13 років тому. Люди вирішили, що це чудо, огородили місце на асфальті фішками і вже принесли до нього квіти та свічки. Але, схоже, варто було просто згадати основи хімії.

Як пояснили представники влади мексиканського містечка Монтеррей, де нещодавно проявився портрет Діви Марії, в 2007 році на цьому місці ікону намалював невідомий художник, пише Odditycentral. Але що цікаво, чоловік зобразив матір Ісуса Христа звичайною крейдою для малювання. Але ж навіть дітям відомо, що довше кількох днів такі малюнки на асфальті зберігатися не можуть.

Фото: odditycentral.com

Фотографія "чуда" тут же поширилася соцмережами і незабаром на місцевій парковці почали збиратися віряни. Люди поклали до ікони квіти та запалили свічки, а ще час від часу поливають асфальт водою, щоб малюнок було видно краще.

Через кілька днів чутки про події в місті дійшли і до самого художника, який намалював портрет крейдою. Побачивши знімки, він підтвердив, що це той самий малюнок, при цьому так само не став розкривати свого імені.

Люди в соцмережах встигли назвати портрет "знаком з небес", хтось розглянув у ньому послання людству, яке переживає всі труднощі 2020 року, а деякі просто посміхнулися і нагадали учасникам дискусій про елементарну хімію.

"Пояснення просте: деякі мінеральні пігменти вступають в реакцію з кислотністю води, - написав у Twitter користувач з ніком Saigón Hernández. - Про це має знати будь-яка людина з початковою освітою в області хімії".

  • Дивіться також на theLime роботи художника з Австралії, який прославився завдяки унікальним портретам, які він створює за допомогою кольорових олівців. Вся справа в тому, що вони настільки реалістичні, що часом їх складно відрізнити від фотографій.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В сети подозревают, что Дженнифер Лопес и Бен Аффлек разводятся - певица сделала неоднозначное заявление

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолий Анатолич заявил, что электронные очереди в ТЦК не работают – шоумен поделился своим опытом и выводами

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров впервые прокомментировал тему отношений с отцом, который ушел из семьи - певец пытался наладить общение с ним