Лайм

Наша радість, щастя і натхнення: Ольга Сумська показала 87-річну матір-іменинницю

Актриса передала матері привітання своїх підписників

Ольга Сумська ніжно привітала матір з днем народження і поділилася в Instagram святковим відео з тортом та свічками. 14 жовтня актрисі тетра і кіно Ганні Сумській виповнилося 87 років.

"Наша радість, щастя, натхнення! - написала дочка актриси. - Вітаємо нашу заслужену артистку України, Берегиню династії Сумських - Анну Іванівну!"

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ольга Сумська (@olgasumska)

За словами Сумської-молодшої, мати дуже щаслива читати привітання її підписників і дякує всім за побажання. "Вік просила не писати, але цікавиться щодо ваших привітань. Тому, всі теплі слова іменинниці читаю", - посміялася актриса.

Анна Іванівна Сумська, мати актрис Ольги та Наталії Сумських, народилася в жовтні 1933 року. За роки кар'єри актриса зіграла понад 150 ролей у театрі та кіно і була удостоєна звання заслуженої артистки України.

  • Читайте також на theLime, коротке інтерв'ю з Ольгою Сумською, записане до Дня незалежності України. Актриса розповіла про своє бачення незалежної держави, очікування в 90-х і реалії сучасності.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків