Лайм

Єлизавета II вперше за карантин вийшла на публіку, але замість радості отримала хейт - маски ніхто не відміняв

Королева з'явилася в супроводі принца Вільяма

З березня 2020-го королева Єлизавета II та її чоловік, принц Філіп, перебували на самоізоляції в Віндзорському замку, виконуючи свої обов'язки онлайн. Тепер же 94-річна британська монархиня повернулася до королівських справ і вже зробила перший офіційний візит.

Як пише CNN, Її Величність у супроводі старшого онука, принца Вільяма, відвідала лабораторію оборонної науки і техніки Портон-Даун на південному заході Англії. Але увагу громадськості привернуло не те, що Єлизавета II порушила свої плани і повернулася до королівських обов'язків раніше терміну, а інше: на ній не було захисної маски.

Фото: Getty Images

Британський уряд рекомендує надягати маски в місцях, де дотримуватися соціальної дистанцію може бути важко. Королева й інші монархи повинні були подати приклад, як захищатися в розпал епідемії Covid-19.

У відповідь на хвилю невдоволення Букінгемський палац заявив, що Єлизавета II вирішила не носити маску після консультації з медиками і вченими з військового дослідницького центру Портон-Дауна, який суттєво підтримує Великобританію в заходах по боротьбі з пандемією.

Фото: Getty Images

  • Раніше принц Вільям і Кейт Міддлтон зустрілися з Володимиром Зеленським та його дружиною Оленою в Букінгемському палаці. Королева Єлизавета II від знайомства з українським президентом відмовилася.
  • Статок королеви Єлизавети зменшиться на $25 млн через скорочення числа відвідувачів земель і володінь Власності Корони. Наслідки епідемії коронавірусу будуть позначатися на її фінансах протягом наступних кількох років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності