RU  UA

Дізнатися

Рибак витягнув дитинча акули з двома головами, але й це виявилося не найстрашнішим відкриттям

Схоже, місцевим жителям тепер не можна безтурботно плавати в місцевих водах

Кажуть, одна голова добре, а дві - краще. От тільки не зовсім зрозуміло, чи стосується це акул. Ще й там, де раніше їх ніколи не бачили.

Індійський рибалка Нітін Патіл зловив 15-сантиметрове дитинча акули. І перед тим як відпустити його на волю, виклав фото до соцмережі, пише New York Post. І на те були причини. По-перше, у нього було дві голови. По-друге, якщо є дитина, це означає, що деть поблизу має бути й мама.

Фото: nypost.com

Як розповів журналістам приятель рибалки, кілька фотографій вони також відправили вченим, яким належить дослідити місцеві води, щоб зрозуміти, звідки до пляжів міста Палгар прийшли акули.

"Ми ніколи раніше не бачили нічого подібного", - зазначив у розмові з журналістами Умеш Палекар. - Схоже, цього двоголового дитинча народила одна з більших акул".

Поки ж вчені припускають, що рибка може бути дитинчам акула лопатоноса. Або як ще її називають - жовтої гостроносої аккули. Що ж стосується двох голів, це безсумнівно перший випадок подібного улову в районі Палгара. Можливими причинами аномалії фахівці назвали генетичні та метаболічні порушення, віруси та забруднення вод.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие