Лайм

У США представили захисні маски з запахом бекону - аромат тримається поки не висолопиш ніс

Виробник використав запах бекону як додаткову мотивацію для правильного носіння маски

Під час пандемії коронавіруса людей зобов'язали носити захисні маски, однак багато хто нехтує цією вимогою. Хтось принципово відмовляється їх надягати, а хтось носить пов'язки на підборідді. Вирішити цю проблему взялася американська компанія Hormel Foods, випустивши таку маску, яку не захочеться знімати.

Виріб не тільки має стильний дизайн, а й пахне беконом. Цікаво, що якщо вийняти ніс з маски, то аромат смаженої свинини відразу випарується, тому нею треба користуватися правильно, повністю закривши нижню частину обличчя. Ілюстрації новинки з'явилися на сайті виробника.

Фото: breathablebacon.com

Розробники відзначили, в своїх виробах вони використовують запах бекону, щоб змотивувати людей регулярно носити маски, оскільки носіння пов'язок на обличчі уповільнює поширення коронавірусу. Також компанія попереджає, що їсти маску не варто: на смак вона зовсім не як бекон.

Виріб виконаний з повітронепроникної подвійної тканини чорного кольору, на якій зображений "смачний" принт у вигляді скибочок бекону.

  • Вчені з Університету Цинциннаті (США) з'ясували, які тканини найкраще підходять для виготовлення захисних масок для обличчя в домашніх умовах. У лабораторії протестували кілька варіантів і прийшли до висновку, що найкраще справляються із захистом від Covid-19 вироби з шовку.
  • У продаж надійшла сукня, яка дуже актуальна в коронавірусні часи. Одягаючи таке вбрання, дівчата можуть не хвилюватися, якщо раптом під рукою не виявиться захисної маски для обличчя.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші