Лайм

Як Олена Зеленська виглядала під час візиту до Туреччини: новий образ першої леді

Дружина президента продемонструвала елегантний наряд

Президент України Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою відвідав Туреччину з офіційним візитом. Особлива увага публіки як завжди була прикута до вбрання першої леді, кожну деталь її образу розглядають під лупою.

Фото з робочої поїздки в Стамбул дружина гаранта опублікувала на офіційній сторінці в Instagram. Для зустрічі з першою леді Туреччини Олена Зеленська вибрала елегантну сукню глибокого синього кольору українського бренду SIX. Родзинкою наряду став асиметричний виріз - такий крій робить акцент на шию та підкреслює витончені ключиці.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Свій діловий образ дружина президента доповнила чорним поясом та туфлями-човниками в тон. Волосся першої леді були укладені в акуратний пучок, а природна краса підкреслена ніжним макіяжем.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Відзначимо, що Олена Зеленська вже вдруге за місяць супроводжує свого чоловіка, президента України, під час офіційних візитів в інші країни. 7 жовтня подружжя відвідали Лондон, де зустрілися з герцогом та герцогинею Кембриджськими - принцом Вільямом та Кейт Міддлтон. Яким був тоді образ першої леді - дивіться тут.

  • За час перебування в новому статусі Олена Зеленська встигла стати справжньою іконою стилю. Вона вміє модно одягнутися, при цьому вибираючи досить прості поєднання. theLime зібрав найфектніші образи першої леді України.
  • Користувачі Instagram та фоловери Олени Зеленської активно обговорюють вихід у світ дружини президента. А точніше - незвичайну зачіску першої леді.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі