RU  UA

Дізнатися

Соня Плакидюк вилікувалася від Covid-19 і розповіла про дивний симптом: Не знаю, збіг це чи ні

Фотограф після хвороби відповіла на розпитування підписників у соцмережі

Фотограф Соня Плакидюк, експерт проекту "Супер Топ-модель по-українськи" на Новому каналі, вилікувалася від коронавіруса та відповіла на розпитування фоловерів про симптоми і самопочутті.

"Отримала негативний тест на Covid-19 і готова увірватися до прекрасних робочих буднів - лежати піжамним смугастим пролежнем без смаку, запаху та сил мені набридло і не сподобалося", - написала вона в Instagram.

Соня Плакидюк Фото: Instagram / Sonia Plakidyuk

В "сторіз" Плакидюк запустила рубрику відповідей на запитання підписників, де розповіла про симптоми коронавіруса. Серед інших фотограф згадала той факт, що з моменту захворювання у неї "страшно полізло волосся".

"З першого дня корони. Не знаю, це збіг з осіннім періодом чи дійсно симптом", - розповіла вона. При цьому Плакидюк додала, що поцікавилася у інших знайомих хворих, і ті також поскаржилися на часте випадання волосся.

Фото: Instagram / Sonia Plakidyuk

В цілому ж Плакидюк закликала фоловерів бути обережними навіть у "постковідний" період: "Раджу бути обережним, адже на ослаблений організм можна начіпляти ще цілі бусики з ГРВІ та весело кашляти та чхати аж до березня". Примітно, що разом з Сонею Плакидюк незадовго до прем'єри реаліті-шоу захворіли ще двоє експертів - Сергій Нікітюк та Алла Костромічова.

  • 16 жовтня на Новому каналі стартував проект "Супер Топ-модель по-українськи". Читайте також на theLime, як одна з його учасниць мало не задихнулася на зйомках.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Сергій Притула показав рідкісне фото з донькою та ніжно звернувся до неї

Волонтер Сергей Притула обнародовал волшебные кадры с маленькой дочерью. Ребенку исполнилось три года

Керівниця фан-клубу Олега Винника обурилася через хейт співака: що відомо

Руководительница официального фан-клуба Олега Винника Валерия Барон прошлась по критиканам артиста. Она возмутилась из-за последних высказываний Геннадия Ветера

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук в период полномасштабной войны живет в Киеве и занимается актерством – что известно о жизни знаменитости