RU  UA

Дізнатися

Арнольду Шварценеггеру зробили чергову операцію на серці - актор показав фото з лікарні

Залізний Арні ліг на операцію в клініці Клівленда

Американський актор Арнольд Шварценеггер переніс чергову операцію на серці - лікарі встановили 73-річному "Термінатору" новий аортальний клапан.

Про нове хірургічному втручання зірка Голлівуду повідомив на особистій сторінці в Instagram. Актор опублікував серію фото: спочатку він лежить на лікарняному ліжку, потім задоволений гуляє вулицями американського Клівленда.

"Я почуваю себе фантастично і вже прогулявся вулицями Клівленда, насолоджуючись місцевими дивовижними статуями", - написав Шварценеггер. Артист також подякував медикам, які надали йому допомогу.

Ця не перша операція на серці, яку переніс Арнольд. Попередня була в 2018 році, під час якої актор ледь не помер. Незважаючи на виниклі проблеми тоді, процедура завершилася успішно. У Шварценеггера спадкові проблеми з серцем, йому необхідний штучний клапан.

  • 30 липня Арнольду Шварценеггеру виповнилося 73 роки. Розповідаємо, як він став мільйонером ще до початку акторської кар'єри.
  • На початку серпня дочка Арнольда Шварценеггера Кетрін народила дитину від актора Кріса Пратта. Горді батьки назвали дівчинку Лайлою та сфотографували її крихітну руку поруч зі своїми.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бизнесмен Иракли Макацария стал популярным благодаря шоу Холостяк. Сейчас он с семьей живет в Грузии

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Сын Марички Падалко и Егора Соболева в 17 лет осваивает военный навык – парень учится собирать fpv-дроны, чтобы помочь отцу на фронте

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Что означают символы на вышиванке Владимира Зеленского и Елены Зеленской, в которых они поздравили украинцев с Днем вышиванки 2024