Лайм

Цуценя назвали Фісташкою через незвичайну зелену шерсть - таке забарвлення зустрічається вкрай рідко

Природа завжди знаходить спосіб здивувати найнесподіванішим чином

У фермера з Італії Крістіана Маллоччі ощенилася собака. Улюблениця народила п'ятьох цуценят, але один з них був не таким як його білосніжні братики й сестрички. Песик з'явився на світ з дивним зеленим забарвленням. Малюка відразу назвали Фісташкою, щоб підкреслити його незвичайну шерсть.

Як відзначають в BBC News, шерсть такого відтінку при народженні у собак зустрічається вкрай рідко. Вважається, що вона забарвлюється в утробі матері від зеленого пігменту жовчі, який називається білівердин.

Фото: REUTERS

Як тільки цуценята трохи підростуть, фермер знайде їм нову домівлю, а ось Фісташку італієць залишить собі. Він хоче навчити його, щоб той наглядав за тваринами разом з матір'ю.

Правда, з роками щеня вже не буде зеленим, його шерстка стане такою ж, як і у мами. Але про те, яким він з'явився на світ, завжди нагадуватиме його кличка.

Уже зараз забарвлення цуценя не таке яскраве як було при народженні, шерстка з кожним днем стає все біліше та біліше.

Фото: REUTERS

  • Чарівний золотистий ретривер зібрав в соціальних мережах величезну кількість шанувальників - все завдяки відмінній мітці на його морді. Енцо народився з рідкісною генетичною мутацією, яка "розфарбувала" його шерсть в чорний колір.
  • У Нью-Йорку народилася кішка з рідкісною гетерохромії - явище, коли кожне око має свій колір. Але це не єдина її особливість, крім різнокольорових очей, у тварини є додатковий палець.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil